Oldalak

2013. december 23., hétfő

Behind your back.



Sziasztok!
Úgy tűnik, most, ezen a héten sok történetem befejezésre került, ugyanis itt van egy újabb regény. Potom 30 oldal, gyorsan olvassátok el! Ismét fantasztikus témájú, tudjátok, hogy Larry-t imádom ötvözni a természetfeletti dolgokkal...most is ez történt. De remélem, ez nincs ellenetekre. Amíg még nyugodt volt a szünetem, gyorsan befejeztem ezt is, ugyanis ma indulunk este az ország másik felére, Veszprémbe a szüleimmel, a család többi tagjához. Szívás, nem, hogy mi Debrecennél lakunk, Ők meg a Balatonnál...na, mindegy. Már nagyon hiányzik az unokatesóm, és mellette nem szeretnék írni, szóval egész éjjel írtam, hogy be tudjam fejezni. Ennek meg is lett a hátulütője, ugyanis rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy a szüleimet előttem ölték meg a németek (?), és ijedtembe felültem az ágyban. Kicsit gondolkoztam, először még fel sem fogtam, mi történt. Aztán úgy 2 perc után potyogni kezdtek a könnyeim, és reggel fél 7-kor lerohantam a konyhába. Szégyen, vagy nem, de 16 évesen Anya nyakába borultam, és csak sírtam, Ő pedig hirtelen nem tudta mi bajom van, csak nyugtatott, aztán Apa is odajött. Nem tudtam nekik elmondani pontosan, ahogy nektek sem most itt, mi volt a lényege (mert, túl valóságosnak tűnt), de annyi kinyögtem, hogy azt álmodtam, meghaltak. De már nem először. Úgy 2 hete szintén álmodtam, hogy Apát megölte egy elmebeteg nő bundakabátban. Borzalmas dolgok történnek mostanában a fejemben, és nem tudom az okát. Ezért is elnézést kérek, ha a következő történet csúszik, de össze kell szednem magam, és amilyen "boszorkány" vagyok...nem erre inkább nem is gondolok.
Szóval bocsánat a kifakadásomért, de tudnotok kell, hogy mi az oka a következő szünetnek, de a "futó" történeteknek ugyanúgy lesz folytatása a héten, mivel azok már készen vannak a laptopomon.
Figyelmeztetés: A TÖRTÉNET +18-AS RÉSZT TARTALMAZ!
A történet megtekinthető:
Egy kis ízelítő:
"- Jól vagy? - kérdeztem óvatosan. Ő csak bólogatni kezdett, mire haloványan elmosolyodtam. - Fáj még a fejed? - kérdeztem a következőt, mire megrázta a fejét. Zavart, hogy nem beszél, pedig érti, amit mondok neki. Akkor nem külföldi. - Hogy hívnak? - kérdeztem a következőt.
Ennél a pontnál megszakította a szemkontaktust, és mellettem kezdett pásztázni valamit. Kicsit lehunyta a szemét, talán nem emlékszik rá. "
Jó olvasást, remélem, elnyeri a tetszéseteket.
Ui.: Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek...ismét.
                                                                                                                      xoxo    Zsoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4