Oldalak

2014. január 15., szerda

Award #20


Köszönöm szépen a díjat Dreamy Girl-nek, nagyon hálás vagyok, amiért rám is gondoltál.  És az a sorozat, amit abban a díjban leírtál, amit nekem küldtél tovább...hahaha, tudom, melyik volt. Én is láttam.
                                                                                                          xoxo    Zsoo



Szabályok:
1. Írj magadról 11 dolgot!
2. Válaszolj 11 kérdésre!
3. Tegyél fel 11 kérdést!
4. Küld tovább 11 embernek!

11 dolog rólam:
1. Nagyon könnyen elpirulok, szinte azonnal. Ez az egyetlen, amit nem tudok elrejteni, minden más arcmimikám tudom irányítani, de a pirulást nem.
2. Ezért is jött össze velem az első pasim régen, szóval nem biztos, hogy ez olyan nagy gond. Elmondása szerint nagyon tetszett neki, hogy azonnal elpirulok, ahogy egy bókot mond, és jól áll nekem. Nos, én nm hinném.
3. És mivel mindig mosolyogtam elég szélesen, ahogy mindig is szoktam, ezért Mosolygyár-nak becézett...na meg Kicsim-nek, de ezt inkább hagyjuk, ugyanis 4-szer próbáltuk meg együtt, és mindig átvert...nem állt velem szóba egy idő után. Hogy lehettem ilyen béna, hogy négyszer adtam neki újabb esélyt?! Hahaha.
4. Szemrebbenés nélkül képes vagyok bárki szemébe hazudni, de erre nem vagyok büszke, és nem is szoktam alkalmazni. Nem szeretem hazudni.
5. Naivnak tartom az embereket, hisz ha a szemükbe nézel, miközben mondasz valamit, akkor azt kétség kívül elhiszik. Nem csoda, hisz a legtöbb ember képtelen a másik szemébe hazudni, oldalra pillantanak, de arra nem gondol senki, hogy van olyan, aki erre képes.
6. Viszont azonnal kiszúrom a hazugságot, még ha nem is teszem szóvá, hisz nyilván megvan az oka, hogy nem mondja el valaki az igazat.
7. Imádom a Sherlock sorozatot. Ma került fel a 3. évad 3. része, azonnal megnéztem most.
8. Annyira imádom azt a következtetést, azt a logikát, amivel Sherlock rendelkezik. Hihetetlen. És persze a színész, mint pasi sem utolsó. Amikor a Buckingham Palotába voltak, csak egy lepedő volt rajta, amire aztán a bátyja rálépett, így lecsúszott, de éppen elkapta derekánál, viszont kivillant a tökéletes háta, az izmos karja, a göndör, bozontos haja...ahw, abbahagytam. Hahaha.
9. Ma rájöttem, hogy az, ami egy ideig hízelgő volt, már minden határt átlép.
10. Elegem van, hogy az osztály fiú része alig várja, hogy fellépcsőzzek, kimenjek a táblához, lehajoljak vagy egyáltalán csak a tesi órát. Már kezd kínos lenni.
11. Komolyan mondom, nem merek felállni a helyemről. Ki hitte volna, hogy az adottságok egyszer átkok is lehetnek, nemde?! #ehh.

Válaszaim:
1. Hogy tetszik a Story of my life?
Nagyon imádtam, tetszett, hogy ugrál az időben, visszanyúlik a múltba, a gyermekkorba.
2. Szoktál sírni?
Persze, talán túl sokat is, de őszintén csak akkor, ha senki sem lát. Mondjuk a zuhany alatt...ott jó sírni.
3. Miben tartod a legtehetségesebbnek magad?
Nem tudom. Nem tartom magam igazán, kiemelkedően tehetségesnek semmiben sem.
4. Mi a kedvenc illatod? 
Nos egy kis félreolvasás után, miután már mindenki azt hiszi, alkoholista vagyok, de becsszó; nem, válaszolok jól elolvasva a kérdést: szeretem a "karácsonyi" illatot. A fahéj, a narancs, mandarin, a fenyő illatának egyvelegét.
5. Mi a kedvenc gyümölcsöd?
Zöldalma.
6. Írtál/Írsz naplót?
Írnék, de nagyon elhanyagoltam szegényt az utóbbi időkben.
7. Mit szerettél meg az 1D-ben?
A bolond, különböző, mégis komplementer személyiségüket.
8. Melyik a kedvenc számod Tőlük?
Jelen pillanatban a Does he know, vagy a Strong.
9. Mi a szerencse számod?
12.
10. Hiszel a jósokban?
Nem, nem igazán.
11. Mit gondolsz a mai fiatalokról?
Hát én sem vagyok valami öreg, de azért a nálam 3-4 évvel fiatalabbak elég érdekesen viselkednek. 12-13 évesek rázzák úgy magukat, vedelnek úgy, cigiznek annyit, pasiznak és buliznak olyan komolyan, mint én nem, pedig azért van pár év köztünk. Elég érdekes. Arról nem is beszélve, hogy azonnal széttárják a lábuk, ha fogalmazhatok így, kevesen vannak már, akik normálisak, és őrzik a "kincsük" a igazinak. Ma is jöttem hazafele, és az általános iskola alsós épülete előtt mentem el. A kicsik kint voltak az udvaron, és három talán 5.-es fiú nézett ki a kerítés között. Azt mondta az egyik, mikor közeledtem: "Ezt nézd!". És mikor melléjük értem, puszikat küldtek, fütyültek, és "bókoltak" (már amennyire ez annak nevezhető). Én meg nem bírtam ki, és visszafordultam. Beszóltam nekik "Kicsikém, 5 év múlva talán. ". Olyan nagyra kerekedett ki a szemük, hogy nevetve, angolosan távoztam. Szóval borzalmas, ami zajlik... ehh.

Kérdéseim:
1. Milyen szakra (szeretnél majd) járni/jársz az egyetemen?
2. Külföldön tervezel dolgozni? Hol?
3. Miért? Miért nem?
4. Milyen nyelveken beszélsz?
5. Van/tervezel nyelvvizsgát? Milyen fokú(t)? Ha több nyelvet tanulsz, melyikből?
6. Kedvenc sport?
7. Milyen volt a szilvesztered?
8. Van valamilyen fóbiád?
9. Sztereotípiás vagy?
10. Miért kezdtél el írni pont ebben a témában?
11. Tervezel komolyabban foglalkozni az írással?

Küldöm:
Ui.: Remélem, ezeket a kérdéseket még nem küldtem el neked, nem mindig van ihletem újakat írni. Sajnálom.

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Phu basszus, kicsit félre olvastam, nekem is lehet késő. Pedig eskü, nem vagyok alkoholista...hát ez elég hülyén jött ki. Máris kijavítom, köszi, hogy szóltál :D

      Törlés
    2. Minimum 3x elolvastam, mire rájöttem miért írsz az illatnál a piákról... (1. véleményem tényleg az volt, hogy te aztán alkoholista vagy. Aztán sokadjára sikerült felfognom, hogy csak elolvastad a kérdést)

      Törlés
    3. Jaj, nagyon kínos. Édes Istenem, hogy lehettem ilyen idióta. Közben újságot nézegettem, abban volt szó a TW újabb bulijairól a részegséggel, hahaha. Soha többé nem fog ilyen előfordulni, kétszer...nem is! Háromszor elolvasom a kérdést. Sajnálom, hogy ezt kellett gondolnod rólam, remélem, jóvá tudom majd tenni, de legalább szóltál. Mi lenne, ha így marad, Te jó ég?! Köszönöm szépen :D

      Törlés
  2. Igazad van csakhogy már a 10-11 évesek is ilyenek nemcsak a 12-13 évesek..milyen szüleik lehetnek??az azért érdekelne..már nem azért de az én tesóm 18 éves és nem mond ilyeneket..a negyedik kérdésnél furcsálltam h azt válaszoltad h nem vagy alkoholista(nem nézem ki belőled h alkoholista vagy)xxNikii.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, igen, ugyanis félreolvastam a kérdést, illat helyett italra, így másra válaszoltam. Besült, ha fogalmazhatok így. Elég kínos volt, de szerencsére egy szemfüle olvasóm kisegített, így nem égettem be magam többek előtt. :D

      Törlés

Music Note 4