Oldalak

2014. január 20., hétfő

Violent life.



Hi Guys!
Ismét egy kisregény, potom 20 oldal, a szokásos. Tudom, mindannyian nagyon vártátok már ezt a bizonyos titkos párost, nem hittem, hogy ilyen hamar készen leszek vele, de a világ is úgy akarta, hogy hamar végezzek a kémiával, és meg tudjam írni nektek a befejezést, valamint átolvasni is legyen időm. Talán kicsit késő van, sajnálom.
Remélem, nem okoztam csalódást ezzel a párossal, akinek mégis, azt arra kérem, hogy csak ezt a történetet ugorja át, utána maradjon velem továbbra is. Egy valaki kitalálta, hogy ez lesz az, de nem adtam neki egyenes választ. Szemfüles volt, kiszúrta, hogyan reagáltam egy kommentre, és kikövetkeztette. Gratula neki, emellett persze más is sejthette. Még nem láttam ezzel kapcsolatba magyar blogot, de ez nem azt jelenti, hogy nincs. Gondoltam, én is gyarapítom a számukat eggyel, vagy elkezdem....fene sem tudja, de nem is lényeges.
WARNING! A történet erőszakot, trágár szavakat, megfélemlítést tartalmaz! Aki nem bírja ezeket, annak nem ajánlom.
Ja, még egy dolog! Az a "Vigyáz rám!" rész nem kitaláció. Ezt anya szokta nekem mondani, mikor elutazok valahova, és távol kerülünk. Végtelenül aranyosnak tartom, és el akartam mondani, hogy tudjátok.
A történet megtekinthető:
Egy kis ízelítő:
"Furfangos észjárásával, sebességével, erős rúgásaival, ütéseivel senki nem tudott versenyezni. Viszont utálta ezt az egészet. Bármit megadott volna érte, ha kiszállhatna, és szabadon hazamehetne, tudva, többé nem kell otthon leápolnia sérüléseit, de erre nem volt lehetősége. Belecsöppent ebbe az egészbe, és az ár magával ragadta. A víz már teljesen ellepte, de hagytak neki egy szerencsétlen szívószálat, mellyel magába szívhatja a levegőt."
Nagyjából ennyi lenne, jó olvasást kívánok, remélem, elnyeri a tetszéseteket ez a kis "egzotikum", ha fogalmazhatok így.
                                                                                                                      xoxo    Zsoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4