Oldalak

2014. március 8., szombat

Marry me for five times.


Sziasztok!
Gondoltam, nőnap alkalmából aranyos sztorival illetek minden kedves női...na meg persze férfi olvasómat is. Sajnálom, hogy nem fiúxlány, de azt annyira nem szeretek írni, szóval Larry lesz. Nem összefüggő történet, külön fogok bemutatni 5 módszert, ahogy megkérhetik egymás kezét. Gondoltam mulatságos és újfajta lenne, remélem, tetszik.
Boldog nőnapot minden kedves női olvasómnak!
                                                                                                                                 xoxo    Zsoo


Marry me for five times 

Version 1.
Felkutattam majdnem az egész házat, hogy vajon merre lehet Harry, de sehol nem találtam. Kezdtem kicsit bepánikolni, aztán tekintetem a fürdőszobára tévedt. Hogy lehetek ekkora barom? Mikor elaludtam mondta is, hogy tusolni szeretne. Talán nem aludtam olyan sokat, hogy ne fejezze be, szóval oda indultam. Az ajtóhoz mentem, és annak ellenére, hogy régóta vagyunk együtt, nem nyitottam be egyből. Bekopogtam óvatosan kettőt.
Knock knock.
- Lou, there are you? Come in! - kiabált ki, szinte hallottam, amint mosoly játszik ajkán.
Benyitottam a fürdőszobába, Ő pedig ott állt előttem egy száll törölközőben. Elmosolyodtam ezt látva, és kicsit talán el is pirultam, amitől kuncogni kezdett.
- You didn't sleep so much. Am I waking you up? - kérdezte aggódva pillantva rám a tükörből.
- Nope, of couse not. - mosolyogtam rá.
Ő csupán egy lágy puszit nyomott ajkaimra, majd kisétált mellettem. Úgy döntöttem, ha már így alakult, én is letusolok, és magamra kapok valami normális ruhát nem csupán egy mackónadrágot. Mire végeztem, Hazza megint eltűnt, de már nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csupán felöltöztem egy famerba és egy pólóba. Kopogást hallottam az ajtó felől, mire oda kaptam a tekintetem. Ő sem szokott csak úgy rám nyitni, amiért hálás voltam. Annak ellenére, hogy már minimum 4 éve vagyunk együtt, tiszteletben tartjuk a másik szféráját.
Knock knock.
- Who's there? - kérdeztem ki mókásan.
- Marry. - felelte nevetve, amitől azonnal eszembe jutott mosolygós barátnőnk feje. Belementem a játékba, kíváncsi voltam, mit hoz ki belőle, így az ajtóhoz mentem, és neki támaszkodva vállal megkérdeztem.
- Marry who?
Kinyitotta az ajtót, én pedig kérdőn néztem rá. Soha nem szokta elhagyni a poént a dolgok végéről. Tudtam, most is lesz még valami, ugyanis széles mosollyal az arcán vizslatott, kezei háta mögött voltak.
- Marry me! - mosolygott rám kedvesen.
Előhúzott háta mögül egy kis dobozkát, majd felnyitotta a tetejét, melyben egy aprócska gyűrű pihent.

Version 2.
- Édesem, hol késik már a teám? - kiabáltam ki nevetve a nappaliból. - Mindjárt kezdődik a film!
- A rabszolgád még csupán a vizet forralja, kénytelen vagy várni Jó Uram. - hallottam meg nevetését felcsendülni a konyhából.
Én is csatlakoztam hozzá. Nem vagyok én rabszolgahajcsár, hogy is lennék, mikor annyira szeretem, mint még soha senkit. Azonban tudtam, imádja ezt a filmet, aminek már kezdődnie kéne, csupán még reklám van. Azonban én megkértem, hogy csináljon nekem egy csésze teát, Ő pedig azonnal ugrott. Mindennél jobban szeretem azt az édes személyiségét, csengő nevetését, zöld szemének csillogását, göndör tincseinek meredezését. Semmi többre nem vágytam, mint Őt magát magamhoz láncolni örökké, amit azt hiszem, már el is értem.
Hallottam a kis kanál kocogását a bögre oldalához, ebből gondoltam, hogy mindjárt jön, ugyanis már csak kevergeti italom. Ő készítette a világ kerekség legfinomabb teáját, és már pontosan tudta, hogyan szeretem reggel, este és délben.
Végül megjelent gödröcskés mosolya az ajtóban egy bögrével a kezében, majd letette elém, és mellém helyezkedett. Egymáshoz bújva néztük a filmet a nappaliban, örömmel pillantottam fel rá néha, annyira szerettem nézni, mikor nevetés közben gödröcskéi kirajzolódnak, szeme és arra körül édes ráncokba fut makulátlan, fehér bőre. Tökéletes volt, mint egy kacagó angyal, mennyei hanggal. Teámhoz nyúltam, és belekortyoltam, és ez így ment az egész film alatt, amit valamiért mindig mosolyogva fogadott. Eleinte azt hittem, azért mert akkor éppen valami olyan volt a filmben, de hamar rájöttem, hogy az én ivásom csal mosolyt arcára. Nem foglalkoztam vele, gondoltam, örül, hogy ízlik teája, mint mindig.
A film már a vége fele járt, amikor a tetőponton mindenki harcol mindenkivel, és a lány végül megtalálja a fiút, aki megmenti. Kívülről tudtam, annyiszor megnéztük már, de ez Hazza kedvence, szóval bármikor képes lennék újra végigülni.
Teámhoz nyúltam, és kiittam a sötétbarna folyadékból az utolsó kortyot is, így eléggé megdönthettem a bögrét. Ilyenkor mindig kancsítani szoktam, amin Harry jót nevet, ugyanis utálom, amikor az elkerülhetetlen teafüvet is megiszom, így figyelem, mikor kell megállnom mozdulatomban. Azonban most valami egészen már ragadta meg figyelmem. A bögre aljára rá volt írva valamiféle szöveg cifra, szép betűkkel. Homlok ráncolva emeltem el magamtól, és belenéztem, bár nagyjából az előbb is sikerült elolvasnom, azonban nem hittem a szememnek: "Will You Marry Me?". A szemem lepetten kerekedett ki, és Harry-re pillantottam, aki csak féloldalasan, szeretetteljesen mosolygott rám, szeme csillogott.

Version 3.  
Niall elrángatott a moziba valami idióta filmre, aminek még a nevét sem tudtam megjegyezni, de olyan csöpögősen hangzott, hogy csupán ketten voltunk a moziba. Sóhajtva ültem le a székbe, barátom természetesen felvásárolta a fél büfét, így tele volt mindkét keze, míg én csupán egy kólát kértem. Előtte ittam egy kávét, hogy ne aludjak el a filmen, ugyanis nem akartam megbántani Niall-t, mégis tudtam, ez nem az én ízlésem lesz.
A terem lámpái kicsit elhalványodtak, de a reklámok idejére még nem aludtak ki. Nevettünk mindketten, mikor megláttuk a saját filmünk bemutatóját, és Hazza egyik kedvenc akcióvígjátékának is hamarosan megjelenik a 2. része, aminek a dátumát elkönyveltem magamban, hisz biztosan szeretné majd megnézni.
Végül a fények kialudtak, én pedig tudtam, ez borzalmas másfél óra lesz. Nem értem, minek vetítenek olyan filmeket, amelyekre senki sem szándékozik beülni, csupán az olyan idióták, mint Niall és mint én, aki pedig hagyja, hogy legjobb barátja elrángassa magával. A képernyőn egy forgalmas utca jelent meg, ami eléggé ismerős volt, de mivel az üzleteket éppen nem láttam, így nem lehettem biztos semmiben. Sóhajtva süppedtem a székembe, talán mégis inkább aludnom kéne, mivel már butaságokat képzelek. Ezután egy láb jelent meg, csupán térdtől lefelé. Sötétbarna lakkozott csizmát viselt, Hazza is szerette az ilyeneket, volt is hasonlója, emlékszem, mennyit rohantunk üzletről üzletre, mire talált egy számára megfelelőt. Lelépkedett pár fehér lépcsőn, majd fehér szöveg jelent meg alul, ami leírta, mit is mond.
- Először a szülőkhöz kell elmennünk. - írta alul a kis felirat.
Megforgattam a szemem, és figyeltem, amint a láb elindul, majd beszáll egy fekete Range Rover-be. Harry is imádja az ilyen autót, kettő áll a garázsunkba különböző szériájából. A kamera továbbra is csak a két lábat vette fel, melyek éppen a pedálokkal voltak elfoglalva vezetés közben. Pislogva néztem Niall-re, Ő komolyan élvezi az ilyen filmeket? Ilyen idiótaságok még soha nem tapasztaltam. Vajon végig csak lábakról fog szólni a film? Előre készültem, hogy másfél óra tömény lábakat fogok látni, ezek után biztosan nem lesz kedvem cipőt venni. Olyan 5 perc után, az autó megállt, a fiú (ugyanis egyértelműen egy férfi láb volt) kiszállt a kocsiból, és megindult egy épület felé, ahova kevés csengetés után be is ment. Egy szőrmés papucsos női láb nyitott ajtót, amitől elmosolyodtam. Anya is hasonlót szokott hordani. A fiú bement köszönés után, amit szintén felirat jelzett, majd egy másik férfi láb is megjelent, ami fekete cipőt hordott.
- Uram, megengedi, hogy eljegyezzem? - írta alul a felirat fehérrel, amit a fiú mondott.
- Vigyázz rá nagyon, fiam! - állt közelebb hozzá a másik láb. Az Ő szövege szürke színt kapott.
Zavartan ráncoltam össze a homlokom, majd a fiú sietősen elköszönt, és ismét azt figyeltem 5 percig, ahogy vezet. Niall felé fordultam, aki izgatottan tömte magába a kukoricát. Lepetten húztam fel a szemöldököm, és egy pillanatig elgondolkoztam, hogy vajon ugyanazt nézzük-e, és nem képzelődök
- Niall, mi ez a...? - akartam belekezdeni, de Ő csak leintett.
- Nézd! - utasított, míg Ő szorosan a képernyőre tapadt.
Zavartan figyeltem tovább, ugyanis a láb kiszállt a kocsiból, és elindult előre tömeg közepette. Zavartan figyeltem a sok lábat térdtől felfelé, azonban a középpontban egyértelműen még mindig a fekete elég szűk csőfarmer és a sötétbarna lakkozott csizma pihent. Eszembe jutott Harry, mintha csak az Ő lábát látnám, akkora volt a hasonlóság. Lépcsők után érdekes mintázatú kőre tért rá, épp mint a mozi előtt kis részen. Lepetten húztam fel a szemöldököm, mikor sötétebb lett, és vörös szőnyegen sétált, mintha csak hozzánk jönne. Aztán belépett egy olyan ajtón, egy olyan terembe, mint amibe mi ültünk. Ekkor a kamera képe nagyobbra változott, és már az egész alakját és helyiséget láttam, nem csupán a lábát. Harry állt a filmen egy ugyanolyan teremben, mint ahol mi ültünk, majd ahogy fordult a sorok között, megpillantottam hátrébb saját magamat, amint a filmet nézem az izgatott Niall mellett. Lepetten kerekedett ki a szemem, és oldalra kaptam a tekintetem. Valóban Harry közeledett felém széles mosollyal arcán. Fel sem fogtam, ez mit jelent, semmit sem értettem, minden zavart volt gondolataimban. Aztán letérdelt elém, és felpattintotta kezében tartott kis dobozkát, melyben egy gyűrű pihent. És mindez, de még a kiabálásom után elcsattanó csókunk is a vásznon virított élőben, hála a Zayn által tartott kamerának.

Version 4.
- Harry! Harry! - kiabáltam izgatottan, mikor kinyitottam reggel a szemem, és nem volt mellettem. Kipattantam az ágyból és boxerben valamint pólóban rohanni kezdtem lefele. Ma nagy nap van, imádom ezt a napot. A konyhában pillantotta meg, amint éppen rántottát csinált.
- Húsvét van, Hazza! - ugrottam a hátára, ugyanis nekem háttal áll. Majdnem levertük a serpenyőt, de nem érdekelt. Imádom a Húsvétot, amikor kicsi voltam, Anya és Apa mindig a kertben rejtett el nekünk aprócska ajándékokat, és meg kellett keresnünk őket húgaimmal.
- Jó reggelt neked is, Édes. - nevette el magát, majd óvatosan lehelyezett a földre hátáról.
Kitette a rántottát két tányérra, majd az egyiket elém tolta, miután leültetett az asztalhoz, de annyira imádtam ezt a napot, hogy nem igazán tudtam nyugodtan ülni.
- Ha megreggeliztél kereshetsz ajándékot, de előbb egyél! - nevetett rám.
Lepetten pillantottam fel rá, csupán egyszer játszott velem a négy év alatt olyat, mint régen Anyáék. Alig vártam, nem érdekelt, hogy 24 vagyok, és talán túl gyerekes, amikor így is mindenem megvan az életben, amire valaha vágytam kezdve egy csodás férfival az oldalamon. Villám sebességgel reggeliztem meg, amin Ő csak mosolygott, hisz felesleges volt ennyire sietnem, mikor addig amúgy sem foghatok hozzá, míg Ő is be nem fejezi reggelinket. Végül megtette, és elpakolta a tányérokat, míg én izgatottan csúszkáltam a széken, majd felálltam, és előre-hátra billegtem sarkamon.
- Rendbe, nyugalom! Gyere! - nevette el magát, majd kihúzott a kertbe.
Lepetten pillantottam rá, vártam a feladatot.
- Egyetlen egy tojást rejtettem el neked, meg kell találnod! - mutatott végig a kerten tenyérrel felfelé.
Én csupán bólintottam, és izgatottan néztem szét, hogy vajon hol kéne kezdenem a keresést. Elindultam a hintaágy fele, és laposan megvizsgáltam, majd a napágyakat, és a medence környékét is, de semmi. Aztán következett a grill és a terasz, de ott sem volt a tojás. Végül a virágos kertet és a tujákat céloztam meg, hogy alaposan végig kutassam Őket. Végül a rózsabokor tövébe, egy édes kis ibolya tő közepén megpillantottam egy aprócska Kinder tojást. Azonnal felkaptam, és nevetve siettem Harry felé, aki szeretetteljesen, mosolyogva figyelte eddigi ténykedéseimet.
Elismerően bólintott, majd két aprót tapsolt kezével. Nyomott egy puszit homlokomra, majd leültem a teraszi asztalhoz, és elkezdtem kibontani.
- A fele a tied! - adtam oda neki a csokoládé tojás egyik felét, mire csak nevetett és elvette.
Nem harapott bele, figyelte tovább, amint kiveszem a csoki belsejéből a kis meglepetés dobozkát. Mosolyogva jutott eszembe, hogy régen mindig cserélgettük húgaimmal az ebben található apró figurát. Megráztam, így az kocogni kezdett a műanyag fallal, majd kipattintottam, és belelestem. Egy aprócska fehérarany gyűrű figyelt engem belőle, amit azonnal ki is kaptam, és Harry-re néztem lepetten, aki csupán huncut vigyort villantott.

Version 5.
*Harry*
Négy éve vagyunk együtt, és úgy döntöttem, ma megteszem, amire már olyan régen készülök. Különleges dolgot akartam, és a média ellenére elég félénk vagyok ilyen téren. Annyiszor megpróbáltam már szemtől-szemben megkérdezni, de mindig elfogyott a bátorságom, így most máshogy próbálkozom. Talán így könnyebb lesz. Éjszaka úgy aludtam el, hogy a párnám alatt pihent az édes kis doboz, amit már hetek óta hordozgatok magamnál, hátha akkor jön el éppen a megfelelő pillanat a kinyitására. Louis mindig hozzám bújik, mikor elalszunk, mindig átöleltem hátulról és a kezünk mindig össze van kulcsolva hasán, ahogy ölelem. Ez már 4 éve folyamatosan így megy.
Reggel korán felkeltem, 7-kor már kipattantak a szemeim. A világosság már beszökött a szobába, én pedig arra gondoltam: most vagy soha. A szabad kezemmel kihúztam a párna alól a kis dobozkát, majd kivéve belőle a gyűrűt óvatosan felhúztam összekulcsolt kezünk megfelelő ujjára. Tudtam, hogy nem kel fel rá hisz megszokta, hogy néha piszkálom az ujjait, mikor nem tudok elaludni. Ezután óvatosan kimásztam mellőle, amit mindig érzékel. Sóhajtott egyet, és elégedetlenül felmordult, majd másik oldalára fordulva aludt tovább párnáját ölelve helyettem.
Elégedett voltam magammal huncut vigyorral ajkaimon, jókedvűen baktattam le a konyhába, ahol azonnal nekiláttam kedvenc reggelijének, ami palacsinta volt csokoládé sziruppal. Kimentem a kertünkbe, és lemetszettem Lou kedvenc rózsabokrának egyik legszebb hajtását, majd egy vázába helyezve a tálcán megindultam fel a szobába 8-kor. Beléptem, és megpillantottam az alvó szépséget az ágyon, maga volt a megtestesül tökéletesség. Szeretetteljesen elmosolyodtam, mikor tekintetem a kezére tévedt, mellyel a párnát ölelte, és ott díszelgett rajta a kis gyűrű. Igazán jól állt neki az a kis ékszer, most már hivatalosan is magamhoz láncoltam...vagyis majd csak, ha igent mondott, de biztos vagyok benne, hogy azt fog, ebben soha nem kételkedtem. Nyomtam egy puszit homlokára, majd ajkára is, amitől mélyen magába szívta a levegőt, és elengedve a párnát maga fölé nyújtotta kezeit, hogy nyújtózkodni tudjon. Közben kinyitotta szemét, így rám csillantak kék íriszei, melyekben azonnal szeretet csillant irántam. Kedvesen elmosolyodott, mikor végigmért tálcával kezemben.
- Mivel érdemeltem meg ezt? - kérdezte miközben feljebb tornázta magát ülésbe a támlához.
- Azzal, hogy szeretsz. - mosolyogtam rá, és ölébe helyeztem a tálcát.
Szélesen elmosolyodott, és beleszippantott a palacsinta kellemes illatába, majd a rózsára pillantott.
- Nekem van a világon a legjobb párom. - mosolygott rám kedvesen.
Az evőeszközökért nyúlt, de amint megragadta a kést meg a villát, tekintete ujjára tévedt. Lepetten tette le a tárgyakat, és felemelte kezét, hogy jobban szemügyre tudja venni a kis ékszert, majd lepetten pillantott rám.
- Hozzám jönnél férjül? - kérdezte huncutul, mire elnevette magát.
Férjül, feleségül, számít ez bármit is? A lényeg, hogy azonnal igent mondott, és én voltam a világ legboldogabb embere abban a pillanatban, de ez utána sem maradt abba életünk végéig.

16 megjegyzés:

  1. JUUUUUUUJJJJJJ!!!!!! :3 *00*
    Ez(ek) volt(ak) a vilag legeslegeslegeslegaranyosabb sztoria(i) amit(/amiket) valaha olvastam! :3 *---*
    Imadom!!! Kikurtul Imadom!!! Eszmeletlen vagy, te lany!! Anyi kreativitas szorult beled, mint meg soha senkiben. Egy iro veszett el benned! Fantasztikus vagy! Imadlak! :')
    A vilag legjobb nonapi ajandekat kaptam ma toled! :')
    Nagyon szeretleeeek! :'3
    Puszi es hatalmas oleles! :) xoxoxoxo
    Reni
    Ui.:NAGYON BOLDOG NONAPOT KIVANOK NEKED, A KEDVENC ES LEGJOBB IRONOMNEK!! :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esik ez a sok dicséret mind a blogra és a történetre, mind rám. Annyi szeretet kapok tőled/tőletek, próbálom meghálálni a sztorikkal, de ezt lehetetlenség. :')

      Törlés
  2. Ohhh ez de aranyos volt. Larry-vel a legjobb :D IMÁDTAM olyan kis cuki volt meg aranyos meg minden :D Hát igen,ez a legjobb nőnapi ajándék :)

    Mariann:)

    VálaszTörlés
  3. Úristen ez de jó lett, gratulálok! Itt vigyorgok, mint valami örült, és hát...több száz ember van körülöttem szó szerint, mert valami táncos előadás van, de ezt még gyorsan elolvastam, és hát nem bántam meg! Nagyon tehetséges vagy, bár volt olyan rész, ahol már úgy csöpögött a történet, hogy én is olvadásnak indultam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh God, hihetetlen, hogy ennyit jelent neked a blogom, hogy még egy ilyen helyes is képes vagy inkább erre figyelni, mint az előadásra. Ez nagyon jól esik, köszönöm. Igen, tudom, én sem szívesen írok ilyeneket, de muszáj volt húznom, és arra gondoltam, hogy ez a nap amúgy is világszerte csöpög a rózsától, bonbontól és gyertyafénytől. Amúgy én sem bírom a túl nyálas dolgokat, sokszor nehezemre esik írni ilyet. :D

      Törlés
  4. Nagyon aranyosak lettek! Végigmosolyogtam mindet:)

    VálaszTörlés
  5. Oh,hát én itt elolvadok!*-* Végtelenül aranyos történet lett,imádtam!Köszönöm,hogy ilyen csodás dolgokat osztasz meg velünk!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy elolvassátok ezeket, egyszer majd talán sikerül meghálálnom azt a sok szépet, amit tőletek kapok :)

      Törlés
  6. isteneeeeem *-* ez nagyon jó volt.*-* személy szerint nekem a mozis tetszett a legjobban.:D teljesen feldobtad a napomat.:D
    boldog nőnapot!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha, örülök, hogy tetszett, féltem tőle, hogy talán az már túlzás. Köszönöm szépen :)

      Törlés
  7. Ez nagyon édes volt! :3 Imádtam, megmosolyogtatott nagyon. Tudod, a minap azon gondolkoztam, hogy mi a fenéért nem küldtem neked még díjat? Úgy döntöttem, hogy sürgősen pótolom, így itt is van! :) http://betweenyourdreams.blogspot.hu/2014/03/award-5.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésed, és nagyon szépen köszönöm a díjat, máris kiteszem :)

      Törlés
  8. Istenem, ez annyira aranyos lett!! :3 Nekem a 3. és az utolsó tetszett a legjobba, ne érts félre a többi is jó volt, de nekem ez a kettő nyerte el a tetszésem! :D Mondjuk az utolsó volt a legédesebb! :3
    Ez pedig egy különleges díj, amit megérdemelsz, mert fantasztikus írónő vagy! :D :3
    http://oneshots-larrystylinson.blogspot.hu/2014/03/kulonleges-dij-3.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen mind a szép szavakat, mind a díjat, máris kiteszem. Azt hittem, az utolsó lett a legbénább, mivel nem a szemébe mondja meg Harry, de ezek szerint az is bejön, ezt örömmel hallom :)

      Törlés

Music Note 4