Oldalak

2014. április 24., csütörtök

Just sex and nothing else (+18)

Sziasztok Kedveskéim!
Ezt a történetet megrendelésre írtam, egy különleges olvasónak. Szóval Tomi, remélem, tetszik, és nem okoztam csalódást. Nagyszerű, szeretetre méltó srác vagy, kívánom, hogy boldogabb legyél az életben, mint azok, akik nem úgy kezelnek, ahogy kéne. Mi itt mind szeretünk, még ha nem is ismerünk (azt hiszem, ezt elmondhatom az olvasóim nevében is).
WARNING: Durva szex! Szabadjára engedtem a fantáziámat, most láthatjátok, milyen perverz vagyok, ha nem fogom vissza magam hahaha. Ja, és Lilo lesz, tudom kicsit különleges. 
Jó szórakozást a sztorihoz! 
                                                                                                                                 xoxo    Zsoo


 Just sex and nothing else

Nevetve ugráltam át a színpad másik oldalára, miközben a refrént énekeltük. Szerettem a színpadon lenni, minden szempontból felemelő érzést nyújtott. Rákacsintottam egy lányra előttem, aki ettől hisztérikus sikításban tört ki. Elbizonytalanodtam, talán nem volt jó ötlet ilyet tenni, a végén még szívrohamot kap. De nem nézett ki úgy, mint akinek szándékában áll összeesni, így visszaugráltam a színpad közepe fele, amely ennyi energiaital után már megterhelőnek tűnt. Próbálok odafigyelni, hogy ne igyak sok ilyet, inkább pihenjek, ugyanis az orvos szerint ez nem tesz jót az egészségünknek. Amikor elsőre mondta, semmi nem változott, nem nagyon izgatott minket, a lényeg a felejthetetlen élmény volt túlspannolva a színpadon. Azonban pár napra rá megjegyezte, hogy ez az életmód a szexuális aktivitásunkra, libidónkra is rossz hatással van. Na, azóta nagyon oda figyelek a helyes életmódra, bár Liam még nem panaszkodott.
Felmerülhet a kérdés, miért mondom ezt. Az első gondolat minden ember fejében az lehet, hogy járunk. Utána jön a különféle vélemény, mely lehet az, hogy "Istenem, de aranyos" vagy az, hogy "nyomorult félresikerültek". Nos, akárhogy is vélekednek rólunk, nem érdekel, amíg megtartják maguknak. Bár nincs nagyon mit, ugyanis nem tudja a világ sem az én, sem Liam szexuális beállítottságát. Visszatérve, a kérdés; mi is van köztünk? Őszintén? Szex.
Neki szüksége van egy emberre, aki mindig kéznél van, ha lent adódik problémája, én pedig mivel mindig kapható vagyok ilyenre, nincs ellenemre. Kölcsönösen kihasználjuk a másikat, szimbiózisban élünk. A srácok persze nem tudnak a kavarásunkról, bár Zayn egyszer ránk nyitott.
Vitt előre minket a hév, elfelejtettük bezárni a hotelszoba ajtaját, így mikor Zayn benyitott, mivel minket keresett, a fürdőben szembe találta magát a kis jelenetünkkel, amikor is Liam vadállat módjára póló nélkül nekilök a csempének, majd hevesen megcsókol. Kínos volt, de ha már így kellett alakulnia, áldom az eget, hogy nem 2 perccel később jött, mert akkor azt látta volna, amint Li a vécé tetején ülve kielégít szájjal. Igen, nem zavartattuk utána sem magunkat.
Elugráltam előtte, és rákacsintottam, mire széles lett mosolya. Éreztem pillantását fenekemen, és sejtésem beigazolódott, mikor visszafordultam. Megnyalta ajkait, és jelentőségteljesen szemembe nézett, amiből tudtam, jó este elébe nézünk, azonban most kivételesen nem a koncertre gondoltam.
A rajongók bár nehezen, de elengedtek minket....nem volt más választásuk. Lehaladtunk a lépcsőn a színpadról, ahol leadva a mikrofonunkat az öltözőbe szándékoztunk menni, azonban előtte még megéreztem Liam csípését a fenekemen. Összerezzentem, majd hátrafordultam rá, és egy kacér pillantással illettem, Ő csupán sejtelmesen bólintott egyet, talán csak magának, tudva, hogy ma este ismét az ágyában fogok landolni....vagy Ő az enyémben.
A kocsiút kínosan telt. Szerettem Liam figyelmét, de akkor már túl sok belőle. A kacér pillantások, a láthatatlan, de annál inkább tüzelő érintések az őrületben kergettek. Akartam Őt, az sem érdekel, ha bárki meglát, de azonnal le akartam tépni róla a ruhát. Te jó ég, miket beszélek, én soha nem voltam ennyire vad, de Liam valahogy ezt váltja ki belőlem.
Végül mindenki elvonult a szobájába, még mi is megszokás szerint. Majd egyikünk átmegy a másikhoz, miután vártunk kicsit. Éppen ott tartottam, hogy eltelt 5 perc, már biztosan minden srác zuhanyozik, vagy ágyban van, így elindultam az ajtó fele, azonban az kinyílt, és szembe találtam magam Liam-mel. Azonnal elmosolyodtunk mindketten, majd megfordult, és bezárta az ajtót, hogy elkerüljük a Zayn-es bakit ismét. Hozzám jött, és erőszakosan magához rántott a fenekemnél fogva.
- Jól sejtem, hogy hozzám indultál? - kérdezte kacéran.
- Igazság szerint Harry-hez akartam menni, de ha már itt vagy, talán van rád két percem. - húztam az agyát, közel hajolva arcához, így minden porcikámon érezhettem teste melegét.
- Rossz válasz! Ezért büntetés jár! - markolta meg erősen a fenekem, amitől előre húzott magához, így ágyékunk összesimult. Éreztem, hogy most már eljutott arra a szintre alsójában, hogy nem jó feldühíteni, azonban szerettem feszegetni határaimat.
- Oh, és mit kapok Mikulás Bácsi? Virgácsot? - kuncogtam kezeimet vállára helyezve.
- Én inkább egy szemkötőre gondoltam... - nevetett, majd kezeit elvette fenekemről, és előhúzott a farzsebéből egy fekete anyagot.
Ritkák az olyan pillanatok, amikor lefagyok kicsit, de most kellett egy kis idő, míg felfogtam, mire is invitál. Amikor rájöttem, ebből milyen csodás dolog sülhet ki, szélesen elvigyorodtam, miközben a szemébe néztem.
- Nagyon beindult a fantáziád! - kuncogtam halkabban.
- Talán, de játszani szeretnék egy kicsit. - vigyorgott.
Kacér módon rá mosolyogtam, majd hátat fordítottam neki jelezve, hogy kösse be a szemem. Hallottam, mint magába szívja a levegőt, és gondosan felhelyezte a szemkötőt, majd meggyőződött róla, hogy semmit nem látok, ugyanis éreztem, amint valami legyez előttem, gondolom, a keze. Ezután ismét erősen a fenekembe markolt, majd erőszakosan megcsókolt. Felpezsdítette vérem, hogy egyáltalán nem látom, nagyszerű este elé nézünk. Remegtem az izgalomtól, vágytam rá.
Elszakadt tőlem, miközben vadul lerántotta rólam a pólót, a nyakánál reccsent a finom anyag. Bár nem láttam, de amikor következőnek hozzám simult éreztem, hogy neki is csupasz a felsőteste, tehát szintén levette a felsőjét. Forró bőre enyémnek simult, amitől testem lángra kapott, perzselő forróság száguldott végig ereimben. Nyakam kezdte csókolhatni, miközben én derekához kaptam, majd ahogy Ő szokta, kezeimet levezettem fenekére. Belemarkoltam formás hátsójában, azonban a bal kezemmel ez nem igazán jött össze. A farzsebét nehéz fémes tárgy húzta, ami megakadályozta csinos testrészének tapintását. Elhúzódtam tőle, és zavartan helyeztem kezem mellkasára, mikor kezdett derengeni, mi van még nála.
- Liam, mi van a farzsebedben? - kérdeztem komolyan.
- Majd meglátod, Babe. - kuncogott, és éreztem leheletét arcomon.
Vacilláltam. Tudtam, mi rejlik a zsebében, tudtam, mire fogja használni, ellenben nem akartam ennyire tehetetlenné válni. Izgatott, hogy a látásom megvakult, és valószínűleg az még jobban izgatna, ha megbilincselne, de valahogy nem mertem ebbe belevágni.
- Nem is tudom, Li...ez már kicsit sok, nem? - kérdeztem, és a szemkötőhöz akartam kapni, hogy levegyem, de megfogta a kezem.
- Boo, kérlek! Olyan régen ki akarom próbálni a durvaságot. Tudom, hogy neked is tetszene. - mondta vággyal telve, én pedig hagytam, hogy irányítsa a kezemet, mellyel simogatni kezdte saját felsőtestét. - Gondolj csak bele! - suttogta a fülembe kéjesen. - Alattam vergődsz az ágyban, miközben minden centijét a testednek kényeztetem. Mindig is ez tüzelt fel. Miért ne fokozhatnánk egy kicsit?! A nyögéseid már úgysem lehetnek hangosabbak, nemde? - cirógatta mellkasát és hasát kezeimmel.
Nagyot nyeltem szavaira, utáltam, mikor felhozza, mennyire hangos szoktam lenni az ágyban is, nem csupán a hétköznapi életben. Nem én vagyok a némaság szobra, ez szent, de utáltam, hogy néha a srácok előtt suttogta a fülembe emlékeztetés képpen, előző este miket nyögtem. Ritka, amikor elpirulok, de olyankor vörös vagyok, akár egy paradicsom. Azonban szavait izgatónak találtam. Nagyon is, így egy sóhajjal bólintottam.
Elengedte a kezem, majd a nadrágomhoz nyúlt, miközben lassan, kínzón simított végig felsőtestemen. Szaggatott sóhaj szaladt ki a számon. Letolta rólam csőfarmerom, amivel bár szenvedett egy kicsit szűkössége miatt, de végül sikeresen kiléptem belőle. Hallottam öve csörgését, tehát Ő is megszabadult a ruhadarabtól.
Tolni kezdett hátrafele csípőmnél fogva, én pedig hagytam magam. Térdhajlatom az ágy szélébe ütközött, majd idegesen szívtam magamba a levegőt, miközben dőlni kezdtem hátra, azonban két erős kar elkapott, és hátamnál megtartva lehelyezett lágyan. Mosolyognom kellett, azonban ez nem tartott sokáig. Hamar megéreztem azt a bizonyos fémes bilincset a csuklómon az ágy támláját közre fogva. Kezem a fejem fölé lett láncolva, kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. Hallottam a mocorgást a szobából, de nem éreztem jelenlétét, és elégé megijedtem ettől.
- Liam? - kérdeztem óvatosan.
- Nyugalom. Játszunk egy kicsit. - hallottam meg kacér hangját valahonnan a szoba másik végéből, a mini-bártól. 
Őszintén fogalmam sem volt, milyen játékba mentem bele, de Liam jószívű srác volt, nem okozott volna nekem olyan fájdalmat, amit ne élveztem volna, így bíztam benne. Idegesített, hogy nem látom, mit tesz, és nem tudom, hol van. Pár pillanat múlva megéreztem, amint fölém mászik, és letelepedik csípőmre, miközben térdeit derekam két oldalán nyugtatta. Átkoztam magamban, amiért nem ereszkedett egy kicsit lejjebb, ugyanis akkor érintené férfiasságom szűk alsómon keresztül.  
- A játék lényege a következő lesz: ki kell találnod, mivel szedem le rólad a tejszínhabot, és hangosan kimondani! - világosított fel, mire kicsit megremegtem alatta.
- Tejszínhab? - kérdeztem zavartan.
- Minden van a mini-bárban. - mondta játékosan, mire homlokom ráncba szaladt. - Kezdjük!
Hallottam a kupak idegesítő pukkanását, amint leszedte a tetejéről, majd azt is, amint kicsit felrázta a flakont. Végül hideg dolgot éreztem a nyakamon foltokban, és mellé a szokott sercegő hangot hallottam meg. Idegesen szívtam magamba a levegőt, mikor megéreztem Liam felsőtestét az enyémnek nyomódni, miközben előre hajolt, majd apró csókokkal tűntette el a habot nyakamról.
- A-a szád. - feleltem óvatosan.
A helyes válaszért kaptam egy puszit ajkaimra is, majd ismét éreztem, hogy kezébe veszi az üveget, mely oldalamhoz gurult az ágyon. A hideg dolog keménnyé varázsolta a mellbimbóm, mikor oda került belőle, de az még nagyobb hatással volt rá, mikor Liam nyelvvel kezdte eltávolítani, közben szándékosan ingerelve szívásokkal, harapásokkal.
- Nyelv. - feleltem remegőn az élvezettől.
Ismét kaptam egy csókot ajkaimra jutalom képpen, majd bár hallottam a sprai hangját, nem éreztem semerre sem testemen. Ez kicsit meglepett, azonban, amikor Liam rámarkol férfiasságomra alsón keresztül, majd letörölt valamit az anyagról szándékosan ingerelve, megvilágosodtam. Felnyögtem a váratlan érintésektől, de közben kipréseltem a szavakat számon.
- Ah a kezed. - sóhajtottam kéjesen.
Ismét megérezhettem mámoros csókját ajkaimon, majd újra kezébe vette a tejszínhabot. Ezúttal a szám köré nyomott a hideg édességből, amitől ajkaim elnyíltak, hogy ott kapkodjam a levegőt. Vártam édes csókját, olyan régen nem érezhettem már rendesen. Kicsit felemelkedett fölültem, aminek őszintén nem értettem az okát, majd a szája helyett valami egészen más ért ajkaimhoz, hogy eltüntesse a tejszínhabot. Forró volt, kemény és lüktetett bőröm érintésétől. Idegesen szívtam magamba a levegőt elnyílt ajkaim között, miközben erősen megrántotta csuklómat, a bilincs azonban nem engedett. Egy szót sem tudtam kinyögni, pedig mikor eltüntette a tejszínhabot, tudtam, válaszolnom kéne, hogy mi is volt ez.
- Na? - kérdezte játékosan, fejem két oldalán térdelve (éreztem az ágynemű süppedéséből). Semmilyen hang kiadására nem voltam képes, csupán zihálásra, hogy levegőhöz jusson tüdőm. Orromon keresztül már nem tudtam neki elegendő oxigént biztosítani, így továbbra is ajkaim között kapkodtam. - Ha nincs ötleted, akkor meg kell ismételnem. - kuncogott játékosan.
Ekkor már azonban nem ajkaim körül körözött, sokkal inkább befurakodott azok közé, és számban éreztem meg férfiasságát. Ismét rántottam egyet a csuklómon, amitől a bilincs bőrömbe vájódott, de ezt nem a félelem és a menekülésvágy miatt tettem. A döbbenet és az élvezet sokkal nagyobb szerepet játszott. Ajkaimmal azonnal "o" alakot formáltam, hogy ne érezzen ellenkezést, amitől keze hajamba markolt.  Csípőjét mozgatva diktálta magának a tempót, néha halk nyögését, vagy morgását hallottam meg, amely felettébb elnyerte a tetszésemet, és elkönyveltem magamban, hogy legközelebb én is felemlegetem hangjait.
Hirtelen azonban eltávolodott tőlem, amitől ajkam pukkanó hanggal szakadt el selymes bőrétől. Zihálva vettem a levegőt, én Őt még soha nem elégítettem ki így, de nem kimondottan volt ellenemre. Ismét lejjebb tornázta magát, majd megszabadított alsómtól. Közben megcsókolt, amitől érezhette számban saját ízét, de nem tűnt úgy, mintha zavarná. Ezt imádtam Liam-ben; pont olyan perverz, mint én..sőt még jobban, tekintve, milyen ötlettel állt elő most is. Eltávolodott tőlem, majd csupán csak az egyik kezére támaszkodott. Ezt onnan tudtam, hogy kicsit oldalra dőlt teste fölöttem.
- Gyerünk Boo, szopd az ujjam! - utasított, majd középső ujját ajkaim közé erőltette.
Megtettem, amit kért, nyelvemmel a saját érdekemben jól benyálaztam a bőrfelületet, majd mikor végeztem, fenekemnél éreztem meg. Kérdés nélkül belém vezette, én pedig felnyögtem ettől. Nem a fájdalomtól, nem. Az az első pár szexnél még megvolt, de mára már hozzá szoktam, bár Liam mérete először gondokat között. Most már az élvezet hangjai szöktek ki ajkaim közül. Ezúttal combom közé telepedett, majd másik keze közé pedig férfiasságom fogta, miközben növelte ujjai számát. Nyögnöm kellett az együttes élvezettől, amitől Ő kuncogott. Bár mindig viccelődött hangjaimmal, tudtam, imádja Őket.
- Liam... - sóhajtottam, mikor már többre, intenzívebbre vágytam.
- Igen, Boo? Mit szeretnél? - kérdezte játékosan fülemhez hajolva.
- Téged. - feleltem halkan.
- Csak akkor adom meg, ha jó alaposan részletezed, hogyan akarsz. - játszott továbbra is velem.
Akkorra már az élvezet átvette testem fölött az irányítást, elmém színes köd fedte el, melynek nem csak, hogy nem tudtam, de nem is akartam gátat szabni. Tény, hogy Liam minden egyes alkalommal kikészít, de az élvezet, mely a végén jön, megéri. Bár ennyire perverzségre még tőle sem volt példa, mint a mai este.
- Téged akarlak magamban érezni. A nevedet akarom nyögni miközben megdugsz, de olyan szinten, hogy holnap nem tudok majd járni. Mutasd már meg végre, mire képes a farkad cseszd meg! - emeltem fel a hangom türelmetlenül a végére kicsit, és ismét erőset rántottam a bilincsen.
Idegesített, hogy tehetetlen vagyok, hogy nem tudok meztelen hátsójába markolni, és közelebb kényszeríteni magamhoz, hogy értse már a célzást. Azonban a magyarázatom több volt, mint amennyit várt, torkát morgás hagyta el, majd abbahagyta, amit eddig csinált, és kis kotozás után, mely gondolom, az óvszert jelentette fölém magasodott. Bár nem láttam semmit, mégis éreztem a biztonságot magam körül. A helyzetem már sem tűnt olyan kiszolgáltatottnak, teste védelmezőn tornyosult fölém, becsomagolt a rossz elől.
Éreztem erekcióját fenekemnél, majd már inkább benne, mint előtte. Mindkettőnk ajkát hangos nyögés hagyta el ettől, majd Liam mozgásba kezdett. Megszokta, hogy nem kell várnia, míg megszokom, volt már rá időm bőven, egyikünk sem kezdő.
Pillanatok kérdése volt csupán, míg megtalálta a már kitapasztalt helyet testemben, és azt kezdte stimulálni. Erős volt, határozott, domináns, durva, mégis szenvedélyes és érzéki is egyben. Talán ilyen jó szex még soha nem volt köztünk. Ezt meg mertem kockáztatni, hogy a szeretkezés szintjéig felemelem a ranglétrán, annyi érzelmet sűrítettünk bele.
Szuszogása ajkaimon csapódott le, oly' közel volt hozzám, így én rendszeresen szájába nyögtem. Nem forrtunk össze csókban, arra legkevésbé sem lett volna oxigénünk, azonban én mégis hiányoltam ezt a fajta kontaktust, így ajkaira martam, és fogam közé haraptam alsó ajkát. Ismét morgás hagyta el torkát, miközben fél kézzel oldalam kezdte simogatni, majd csípője mellett felhúzott combomba markolt. A másik lábam dereka köré fontam, és közelebb löktem magamhoz. Ez a nem várt mozdulat mindkettőnkből hangos nyögést csalt elő.
- Basszameg, Liam! - rántottam meg megbilincselt csuklóimat. Nem is tudom, mit vártam, a fém természetesen nem engedett. - Istenem! - nyögdécseltem továbbra is, míg Ő szitkozódott fülembe.
Abban  a pillanatban elélveztem, nem bírtam késleltetni, de látszólag nem is kellett, Ő is velem tartott alig fél pillanatra rá. Én személy szerint hangosat nyögtem, Ő szokásához híven a legcifrább káromkodást préselte ki magából, amit csak lehetséges. A vele töltött szex alatt sokat tanultam a családtagok szexuális kapcsolatáról, nem is tudtam, hogy ilyen sok rokonság lehet. Én a felét nem tudtam volna beazonosítani, kinek a kicsodája. Talán Ő sem, de akkor nem kímélte Őket szájára venni, az biztos.
Zilálva hallottam meg a bilincs kattanását fejem fölött, így kezeim szabaddá váltak. Azonnal lekaptam szememről a szemkötőt, és oldalra néztem az immáron mellettem pihegő Liam-re. Arcán széles vigyor ült, miközben lassan csillapodott légzése.
- Utálom, hogy ennyire imádom veled a szexet, Boo. - nevette el magát, majd feltolta magát szuperszexin ülésbe.
Kicsit megilletődtem, valahogy nem ezt várja az ember egy ilyen este után, de végtére is hízelgő volt, hogy ennyire szeret velem lenni így. Liam felkelt az ágyról, majd magára kapkodta ruháját, bár elég hanyagul tekintve, hogy csak a szomszéd ajtóig megy nyilvános helyen. Én is felkeltem, és magamra kaptam alsómat. Felém fordult széles vigyorral, és sietősen megcsókolt. Mosolyogva viszonoztam nyelve üdvözlését, miközben arcához kaptam.
- Szép álmokat...álmodj velem! - nevetett rám, majd még egyszer megcsípte fenekem, és kiment az ajtón.
Még ha az egyik legjobb barátom is, szinte már a testvérem, örülök, hogy legalább boldoggá tudom tenni. Nekem tökéletesen elég, hogy ilyen módon együtt vagyunk, amíg Ő boldog ettől. 

24 megjegyzés:

  1. Woowww!!! *-*:D imadlak zsoo* Cs remelem tetszett tominak: D bar szerintem igen .. meg amugy is megtudod ha elolvasta: D iszonyat jo volt!! *-*<3 ilyet tobbet is irhatnal; ):D meg majd kifejtem a velemenyem ha szohoz jutok ezek utan xd:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonló a "vonzalom" hahaha. Igen, nagyon (!) tetszett neki :D

      Törlés
  2. Váó....Hű. Erre megérte várni. Imádtam. Hű...:D Ne haragudj, most csak ennyit tudok mondani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, így is értettem a lényegét. Örülök neki. :)

      Törlés
  3. Aztafaszezkurvajo!!! Nem tudok mit mondani! Ilyet többet is írhatnál! *.* imádtam! *.* :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cifra káromkodások yeah. Fogko még szerintem, boldog vagyok, hogy tetszett :)

      Törlés
  4. Zsoo ha szépen kérlek írsz majd nekem egy ziamot ? :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, de nem tudom, mikorra jön össze. Mellesleg, ha visszanézed ezt, nagyon örülnék, ha leírnád, hogy pont ilyen +18 hard-ra gondoltál? Mert az nem biztos, hogy menni fog. Sajnos nem nagyon vagyok otthon a durvaságban :/

      Törlés
    2. Nekem mindegy mikor jön :) én rád bízom milyen legyen nekem az a lényeg ,hogy te írd nekem :3

      Törlés
    3. Rendben, ez nagyon hízelgő, köszönöm. Kinek címezzem? Vagy maradjunk a Névtelennél? Természetesen az sem gáz. :)

      Törlés
    4. Maradjunk annál ,hogy egy B-t írsz oda :) Köszi /imadom a bogod ;)

      Törlés
    5. Rendben, én is köszönöm :)

      Törlés
  5. Eszméletlen! Zsoo komolyan remélem ezzel szeretnél foglalkozni mivel nagy tehetséged van ehhez, és nem lenne jó ha semmibe vennéd. Annyiféle történetet olvastam már tőled Larry,Lilo,Zarry...kisregények,novellák,és több részes történetek. Mindegyik fantasztikus,és TE ebben a kategóriában remekelsz. Észre lehet venni az írásodból, hogy mennyire imádod ezt csinálni, és bár van amikor nem ezt kellene csinálnod te még is ezt teszed. Őszintén mondom csodállak!
    De azért egy Niam részt annyira el olvasnék tőled :D Gondolom sokan kérnek tőled nap mint nap rész, de azért remélem rám is sor kerül majd egyszer :)
    UI.: Mond meg anyukádnak, (és ezt a többi olvasód nevébe is mondom (remélem nem sértek meg senkit)) Hogy KÖSZÖNJÜK az, hogy vagy nekünk!! ♥ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, nagyon szépen köszönöm. Valóban nagyon szeretem ezt csinálni, nem hittem, hogy ennyire látszik. Rendben, felírtam magamnak, hogy egy Niam rendel, de nem tudom, mikorra tudom hozni, és lehet, nem durva lesz, nem nagyon vagyok otthon ebben, elnézést. És nagyon köszönöm szépen, ilyet még soha nem mondtak nekem. Ebben az esetben megosztom veled, hogy már 25 oldal megvan a regényemből, amit el tervezek küldeni egy könyvkiadónak. Remélem, érdemesnek találja majd. Nagyon szépen köszönöm ezt a sok szép szót, bekönnyeztem. :')

      Törlés
    2. Rád bízom, hogy milyen lesz hiszen tudom úgy lesz tökéletes. Várj egy kicsit fel kel fognom...egy KÖNYV??!! Szuperebb vagy, mint gondoltam :D Hidd el biztos vagyok benne, hogy megfogják jelentetni! ;) Ja, és persze az elsők között leszek, majd a vásárlási listán :) Fel is írtam magamnak, hogy a könyvedet meg venni csupa nagy betűvel. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a Touch ;) (én is olvastam...persze az elején végig izgultam, a végén meg sírtam) Jaj, nagyon várom már teljesen bezsongattál♥

      Törlés
    3. Ennek nagyon nagyon örülök, legalább tudom, hogy egy vásárlóm már akad. Reménykedem a sikerben, de valahogy nem érzem magam olyan jónak. Nem baj, a bukásból is lehet tanulni. Köszönöm szépen a biztatást :)

      Törlés
  6. Woah, allati lett!!!!
    Nem is tudtam, hogy van ilyen tarsunk. Miert nem mutatkozott be? Szivesen megismernem! c:
    Nagyon jo lett, allati! wow! nem jutok szohoz.! waooooo! *oooo*
    imadom!!! es teged is. :3
    PUSZIII ES HATALMAS OLELES! XOXOX
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony van. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett, köszönöm szépen :)

      Törlés
  7. Szia:) Nem tudom hogy emlékszel-e még rám, még én írtam azt a hosszú regényt a Story Of My Life c.bejegyzésed alá:D Na mind1 nem is arról van itt szó, hanem arról ha úgy adódik időd meg minden, akkor nekem is írhatnál egy Ziall-es valamit.:) Nagyon hálás lennék, hisz csodálatosan írsz, és nagyon remélem hogy sokra fogod vinni!!
    X.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy felejthetném el?! Rendben, felírom a listára, de nem ígérhetek időpontot, azonban nem felejtem el! Köszönöm szépen :)

      Törlés
  8. Koszonom*-—* ez nagyon jo lett. Amint mondtam mit valtott ki belolem :3 nemis reszletezem :D kurva jo lett imadas van. Xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, nagyon örülök, hogy ennyire (!) tetszett :* :D

      Törlés
  9. Höhö:D Na szóval..hahaha:D
    Wow!Ezzel,most egy kicsit megleptél!Rohadtul élveztem!(Nem kell ám rosszra gondolni:D)
    Én annyira nem szeretem azt,amikor az egyik fél erőszakot is alkalmaz,illetve megalázza a másik felet.Amikor olvastam,hogy durva szex,akkor rögtön ez ugrott be,és talán egy kicsit el is vette a kedvem.De aztán pozitívan csalódtam,ez rohadt jó volt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök. Igen, ezért is írom mindig a passzív szemszögből, hogy megmutassam, Ő is élvezi. Én sem tartom fair-nek :D

      Törlés

Music Note 4