Oldalak

2014. május 8., csütörtök

In your imagination (+18)

Sziasztok!
Annyit írtam már a blogon, de a címhez még soha nem volt történet...hát most lett egy. Egy fiktív világba invitállak meg titeket.
WARNING: +16! - +18!
Tudjátok, szombaton 17:00-kot találkozunk !! ITT !!. Oldalt a szavazásban láthatom, hogy kik jönnek el, vessetek rá egy pillantást, kérlek. Kérdéseket Facebook-on és Twitteren is tehettek fel az elérhetőségeim alatt, ha a Livestream oldalán nem akartok.
Várok mindenkit szeretettel, és jó olvasást!


In your imagination

Képzelj el egy olyan világot, ahol a homoszexualitás a normális, és a heterokat gúnyolják ki, Ők a ferdék! Képzeld el, hogy az emberek nem homofóbok, hanem heterofóbok! Érdekesen hangzik, nemde? Na, ez a történet egy ilyen álomittas világban játszódik. Az a normális, ha a saját nemedhez vonzódsz, a közértben szerelmes férfiakkal vagy nőkkel futsz össze kézen fogva, az iskolában a mögötted ülő két srác nyáladzását hallgatod, mégis mosolyogsz rajta, mert abban az abszurd világban ilyen a szerelem.
Ebben a világban is él 5 srác, akik minden áldott nap olyan feladatokkal birkóznak meg, mely kihat valamilyen formában minden emberre. Még azokra is, akik csak az esti hírekből értesülnek az adott fejleményekről. Azonban a ma esti adás nem boldog hírt fog közölni róluk, mint eddig, sokkal inkább vérfagyasztót, kiábrándítót.
"A One Direction feloszlik!" - hangozza mindenki világszerte, még azok is, akik csak egy számukat hallották véletlen a rádióba.
Pasik millió törnek össze a hír hallatán, akik eddig kitartóan csápoltak a koncerteken, megvettél a lemezeket, és ábrándoztak egy-egy srác szerelméről feléjük. A szívek reccsenése egybefolyik, mindenkit lesokkolt a hír. A szerződés azonban felbomlott, ezt pedig azonnal kihasználták a különféle szervezetek. Lecsaptak minden egyes fiúra jobbnál jobb ajánlatokkal gondoskodva arról, hogy együtt ne köthessen másik szerződést a banda. Külön többet érnek nekik, csupán abba nem gondoltak bele, hogy ez következményekkel jár.
A srácok között ugyanis volt egy egyesség, miszerint "Nem lehet viszont kialakítani tagok között!". Azonban mivel már nincs One Direction, így nincsenek tagok, és az egyesség törölve. A srácokból felszakad minden eddigi vágy, melyet a többiek iránt éreztek mondjuk egy olyan alkalom után, mikor valaki meztelenül jött ki az öltöző zuhanyzójából.
Most együtt ültek a srácok a régi közös házuk nappalijában, melyet még nem adtak el, de már évek óta nem használták. A sok emlék megrohamozta Őket, csendben ültek, maguk elé meredve pörgették le agyukban a régi szép éveket néhol elmosolyodva.
- Emlékszem, milyen volt az első turnénk. - jegyezte meg maga elé mosolyogva Zayn.
- Az a sok rajongó... - bólintott gondolataiba merülve Liam egyetértően.
- Minden alkalommal belemarkoltunk Harry fenekébe a szólónál. - nevette el magát Louis.
- Ne is mond! Azt hittem, nektek esek! - nevetett a göndör is.
- Mi gátolt meg benne? - incselkedett Zayn játékos vigyorral ajkain.
- Az egyezség! - húzta el a száját Harry.
- Már nincs egyezség... - kacsintott Louis a göndörre, de oly' módon, hogy a srácnak azonnal beindult a fantáziája. Mindig is csinosnak tartotta Louis kerek hátsóját, ha alkalma nyílt, megfigyelte. - Szerintem játszunk! - pattant fel izgatottan a srác.
Mindannyian lepetten figyelték, ahogy kirohan az előszobába. Kutakodás hangjait hallották, és őszintén fogalmuk sem volt, mit tervez volt bandatársuk. Ekkor rohant át Louis a nappalin kezében Zayn egyik régi sapkájával, melyet futás közben combjához ütött párszor, hogy leporolja. Mind a négyen zavartan néztek össze, egyre jobban érdekelte Őket Louis izgatottságának oka. Elég sokat időzött a konyhában, majd végül elégedett fejjel tért vissza a nappaliba kezében a sapkával, melyet úgy tartott, mintha lenne benne valami.
- Olyan régen ki akarom próbálni ezt a játékot veletek, de eddig nem lehetett! - nevetett, mikor visszaült az eddigi helyére. Mind érdeklődve fordultak felé, Ő pedig hozzá fogott a játék magyarázásához. - A sapkában a nevünk van 5 kis papíron. Akit kihúzunk, annak kell csinálni valamit, amit a többiek kijelölnek. Utána a kihúzott húz, és ez így megy végig. Olyan, mint az üvegezés, csak sokkal izgalmasabb. - rántotta meg a vállát széles vigyorral.
- Ugye ez csak vicc? - kérdezte Liam fintorral az arcán.
- Egyáltalán nem! És mivel az én ötletem volt, én kezdek! - lökte oldalba viccesen a srácot Louis.
Kihúzott a sapkából egy cetlit, és míg szándékosan lassan hajtotta szét, addig mindenkit megölt az ideg, hogy vajon ki lesz az első áldozat. Louis gonoszul elmosolyodott, Ő már elolvasta a nevet, de még senki sem láthatta meg. Mindenki feszülten figyelte, ahogy incselkedve végigvezeti mindenkin a tekintete csak, hogy csigázza Őket.
- Zayn! Mit kell csinálnom neki? - kérdezte izgatottan a többiekre pillantva, miközben visszatette a papírt a sapkába.
Zayn kicsit meglepődött, titokban remélte, hogy nem Ő lesz az első, de nem igazán bánta. Érdekelte az újdonság, bírta az izgalmakat.
- Adj egy puszit az orrára! - jelentette ki Liam kis gondolkodás után.
- Most komolyan, Liam? Tényleg? - nézett rá szemrehányón Louis.
Mindenki elnevette magát, csupán a barna srác dőlt hátra csendesen, látszólag kicsit elpirult. A srácok tudták, hogy Ő a konszolidált köztük, azonban most éppen azt a nagyon ritkán látott énét próbálták előcsalogatni, ami előttük még csak egyszer tört felszínre régebben, de hamar el is tűnt.
- Smároljatok, de komolyan! Hadd nézzünk valamit! - mondta Harry.
- Benned bíztam, Haz. - nevetett Louis.
Zayn felé fordult, aki szélesen vigyorgott. Fel akart állni a helyről, de Louis megakadályozta, mikor az ölébe huppant. Azonnal csókban törtek ki a srácok nagy örömére. Mindketten megjegyezték, hogy a másik milyen jól csókol. Annak ellenére, Louis mekkora pasi-faló, Zayn irányított, Lou mindig passzív, ezt tudták a srácok.  A kék szemű társa hajába túrt, így még közelebb kényszerítette magához Zayn-t, mindketten élvezték a másik csókját. Zayn eközben Louis combjába markolt, úgy akarta magához húzni a srác ágyékát, de a csóknak  vége szakadt, mikor Louis igazi picsa módjára meglökte Zayn vállát, aki így visszazuhant a kanapé támlájához, majd fenék riszálva, kecsesen kimászott öléből.
A társaság kicsit ledöbbent, Harry meg akarta tapasztalni Louis csókját és a vele való szexet. Mindig is vonzónak tartotta a srácot, azonban most nem ennek van itt az ideje. Liam még mindig ellenezte a dolgot. Zayn húzott a kalapból, a sors keze pedig Niall-re mutatott.
- Még egy csók? - kérdezte Liam szem forgatva.
- Na, de kérlek! Szívd ki a nyakát, de fájdalmasra! - helyesbített Louis, kék szeme csillogott.
Zayn bólintott, majd kérdőn a szöszire nézett, ki széles vigyorral várta, hogy hozzákezdjen volt bandatársa. Nem volt ellenére a durvaság, bírta az ágyban is, bár a srácokkal még soha nem került ilyen intim helyzetbe. Ellenben titokban mindig is álmodozott róla.
Zayn felhúzta állásba Niall-t, majd hozzá kezdett. Kezeit a fiú izmos hátára simított, és úgy ölelte, hogy maga mellett tartsa. Niall azonnal oldalra vetette a fejét, hogy teret hagyjon Zayn-nek. Az lassan ejtette meg az első csókokat, majd párszor végighúzta nyelve hegyét is a nyaka ívén. Kinézett egy pontot, mely a férfiak többségénél érzékenynek mutatkozik, és először csak lassan szívni kezdte, majd fokozta az erősséget. Niall felnyögött, és Zayn derekához kapott, miközben érezte, hogy nadrágja kezd szűkebbé válni. Mikor Zayn eltávolodott, a szöszi nyakán egy nagyon csúnyának kinéző, nagy, vörös folt éktelenkedett, melyet a srác még megajándékozott egy aprócska harapással. Niall ismét felnyögött ettől, majd szélesen Zayn-re vigyorgott, mikor az eltávolodott tőle, és szemébe nézett.
Niall elégedette lehuppant a kanapéra, és miközben húzott, a srácok poénkodni kezdtek:
- Tudtam, hogy élvezi, ha fáj. - nevetett Louis, és oldalba lökte a mellette ülő Harry-t.
- Én azt hittem, Niall romantikus típus. - csóválta meg a fejét Zayn.
- Faszt! Nézz rá! - nevetett Louis tovább.
- Akkora dög vagy, Louis Tomlinson! - vágta hozzá viccesen Niall az egyik párnát.
- Kérlek, mások is mondták már, mikor elmentek tőlem. - lökte hátra vállán Lou nem létező hosszú haját, és hozzá magas hangon szólalt meg.
Mindenki nevetni kezdet. Valóban Ő volt a dög, a mindent kimondó típus. Minden pasit azonnal megszerzett egy kis suttogással, míg Harry-nek még erre sem volt szüksége. Zayn a rosszfiú volt, akiért mindenki epekedett, de Ő alaposan megválogatta partnereit, míg Haz és Lou nem igazán. Niall a kis mosolygyár, aki imádja a keménységet, passzív. Liam-ről senki nem tudta, hogy milyen, és melyik szerepet tölti be, Ő utált a szexről beszélni.
- Harry-t húztam. - jelentette ki a szöszi felmutatva a cetlit, majd összehajtva visszaejtette a sapkába.
- Azt hiszem, most mellbimbó jön, nem? - kérdezte kacér vigyorral Zayn, mire Louis elégedetten bólintott.
- Mind a 4? - kérdezte gondterhelten Niall, de persze csak viccnek szánta.
- Igen, és ne kíméld Őket. - nevetett fel Louis.
Niall felkelt, és Harry ölébe ült, aki gonosz vigyorral ajkain ragadta meg a szőke derekát. Az rögtön lerántotta róla a pólót, majd miután hintett pár csókot a madárkákra, rátért az említett testrészekre. Alapos kezelésbe vette a két "átlagos" mellbimbót Harry mellkasán. A göndör hátravetett fejjel nyögött egyet, Niall igen jól csinálta a dolgát. Látszott, hogy van gyakorlata ebben. Az alsó két mellbimbóját csupán egy-egy szívással ajándékozta meg, de az épp elég volt, ugyanis az nem funkcionált úgy, mint az előző kettő, inkább csak anyajegynek volt mondható.
- Niall, ezzel sok pasit levehetsz a lábáról. - nevetett Hazza, mikor a szöszi visszaült a helyére.
- Nincs rám panasz. - felelte a szőke kuncogva.
Harry belenyúlt a sapkába, és kikapta a soron következő nevet. Meglepő módon végigmentek a társaságon, mintha az eddigiek, akik soron voltak, nem kerültek volna vissza a sapkába. Harry elégedett vigyorral mutatta meg a cetlit, amin a Liam név díszelgett, majd kuncogva ugrált a sráchoz, aki megforgatta szemeit. Belehuppant az ölébe, miközben göndör tincseivel szándékosan megcsikizte a komor arcvonásokat. Így várta a feladatot.
- Harry, szerintem tudod, hogy mi jön. - húzogatta a szemöldökét Niall.
- Igen, mutass nekünk egy kis blowjob-ot. - kuncogott Louis, mire Zayn-ből kibukott a nevetés, de közben helyeslőn bólogatott.
- Mi? - kérdezte azonnal Liam kikerekedett szemekkel.
Ő nem hitte, hogy ilyen messzire fognak fajulni a dolgok, nem akarta ezt, de késő volt, ugyanis Harry már rámarkolt a nadrágjára, és megcsókolta. Élvezték a csókot, Liam elkönyvelte magában, hogy Harry remekül csókol, majd hirtelen már azon kapta magát, hogy a slicce nem áll többé az Ő pártján. Harry huncut vigyorral távolodott el tőle, és letérdelt elé a kanapéra.
- Basszus, kajak megteszi. - súgta oda Niall Zayn-nek döbbenten.
De nem elég halkan, ugyanis Liam meghallotta, és azonnal észlelt, hogy nem helyes, amit tesznek. Ennek nem kéne megtörténnie, hisz Ők akárhogy is nézzük még mindig bandatársak, szinte testvérek, tesók pedig nem tesznek ilyet.
- Ne! - fogta meg Harry vállát, aki így kérdőn nézett fel rá.
- Miért ne? Csak nem ferde vagy? - kérdezte zavartan Harry.
Liam határozottan megrázta a fejét, dehogyis, Ő nem hetero*, de akkor sem tartotta ezt okos dolognak. Nyitotta volna a száját, hogy ellenkezik, de ekkor Harry kiszabadította alsójából férfiasságát, és azonnal szájába vette, így a ki nem mondott szavak nyögésbe fordultak. A srácok szeme kikerekedett, Louis szólalt meg elsőnek hangot adva döbbenetének:
- Basszus, Liam! Hogy tudtál elrejteni előlünk egy ekkora péniszt évekig?
Liam nem felelt, összeszorított szemekkel tűrte, ahogy Harry kényezteti. A göndörnek nem volt könnyű dolga, ennek ellenére legjobbat hozta ki magából. Liam mélyen nyögött egy-két jól célzott mozdulattól, a srácoknak oldalt pedig lassan a nyáluk csorgott. Ezt Liam is pontosan tudta, azonban próbálta kizárni a tényt, de Harry úgy döntött, akkor már mutat olyat a srácoknak, amit nem mindennap láthatnak. Bár szenvedett a mérettel, mégis teljes egészét szájába vette. Liam hangosat nyögött, szemeit erősen szorította össze. Harry nyelt egyet, amitől a srác remegő ujjakkal kapott a göndör tincsekhez, miközben mellkasa megemelkedett. Oldalt a srácok nadrágja jelentősen szűkösebb lett ezt látva. Niall egy halk nyöszörgést engedett ki ajkai között, míg Zayn próbált úgy ülni, hogy bezárt merevedése ne okozzon nagyobb fájdalmat.
- H-Harry...e-elég. - szuszogta halkabban, a göndör azonban nem hallgatott rá.
Bólintott egyet a fejével, és nyelt is mellé, amitől Liam-nél betelt a pohár. Nem akart elmenni, hisz Harry száját és torkát élvezhette éppen, azonban az nem engedett. Liam belemarkolt a göndör tincsekbe fél kézzel, míg a másikkal a kanapé párnáját szorongatta. Hangosat nyögött, de egyből kapcsolt, mit is tett, így kipattant szemekkel nézett az elégedetten vigyorgó Harry-re.
- Te jó ég! Sajnálom, én... - hebegte szuszogva.
Hazza azonban kacér, féloldalas vigyorral megtörölte szája sarkát jelzés képpen, majd Liam ölébe huppanva megcsókolta. Liam érezhette pár pillanatig együttlétük ízét, amitől homloka ráncba szaladt. Harry nagyon értette a dolgát, minden téren, Louis csodálattal vezette végig rajta tekintetét. Mindig is kíváncsi volt a göndör teljesítményére, talán majd nyugodtabb körülmények között elcsábítja egyszer, hisz már zöld útjuk van. De az is lehet, hogy nem kell sokat csábítgatni tekintve, mennyire aktív szexuális életet élnek mindketten, mint két szexi dög.
- Harry, miért nem mondtad soha, hogy ilyet tudsz? - kérdezte ledöbbenve Zayn.
- Soha nem kérdeztétek. - rántotta meg a vállát a göndör, miközben visszaült a helyére.
- Egyszer nekem is megmutathatnád, mit tudsz. - kacsintott rá Louis, mire a srácok felnevettek.
- Kérlek, bármikor.  - küldött felé egy csókot Hazza.
Örült, hogy végre valahogy felkeltette Lou érdeklődését, csupán arra nem gondolt, hogy az már megvolt, de ez nem a megfelelő alkalom ilyenre.
- Most húzzak? - kérdezte óvatosan Liam.
- Nekem jobb ötletem van. - jegyezte meg Zayn kéjesen.
Niall kérdőn fordult felé mellette, de a srác nem tétovázott lekapta a szöszit, és hevesen megcsókolta. Louis Harry-re vigyorgott, majd jelentőségteljesen Liam-re nézett. A göndör étette a célzást, így átült a srác bal oldalára, míg Lou a jobbra. Liam zavartan nézett rájuk, és idegesen szívta magába a levegőt, mikor Louis megcsókolta. Harry idő közben lekapta magáról a pólóját, de Zayn és Niall is lehúzták már a másikról. Louis cuppanó hanggal szakad el Liam-től, majd Harry lehúzta mindkettejükről felsőjét. Hazza szeme lepetten kerekedett ki, mikor Liam Louis nyakát vette kezelésbe, de először a kék szemű srác is megdöbbent. Azonban Hazrry ölében hamar landolt Zayn, és hevesen megcsókolta, míg Niall hol Zayn, hol a göndör mellkasát csókolta.
Az egész olyan szürreális volt mindannyiuk számára, de akkor nem érdekelte őket semmi, hevesen kényeztették egymást, gyakran cserélődtek a párok és a hármasok. Liam teljesen feloldódott, Louis pedig tett róla, hogy visszaszerezze jókedvét odalent is, mint Harry akciója előtt. Végül mind az öten a padlón kötöttek ki meztelenül, bár Liam hamar magára kapta alsóját még lihegve. A szobában szállt a por, a levegőt állott szex szag töltötte meg, lihegések, szuszogások verődtek vissza a falakról, melyeknek soha nem szabad beszélniük arról, ami itt történt.
- Még soha nem voltam ennyi pasival egyszerre. - nevetett fel Harry fáradtan végigsimítva a mellette fekvő Louis felsőtestén.
- Én már igen. Egyszer régen, de ez jobb volt. - kuncogott halkan Louis.
- Niall-nek igaza van; egy dög vagy. - bólogatott fáradtan Zayn.
- Köszönöm. - mutatott az ég felé Niall, hogy valaki végre egyetértett vele.
- Nekem tetszik. - tolta fel magát Harry a könyökére.
Louis fölé hajolt, aki szélesen vigyorgott rá, majd megcsókolták egymást. Már nem volt bennük annyi szenvedély, mégis ajkaik fáradt mozgása tökéletesnek tűnt kettejüknek. Harry visszahuppant a szőnyegre, így még több por ragadt izzadt testére, de ez mindenkivel így volt - hajukról nem is beszélve.
- Liam, remélem, többé nem akarod ezt elrejteni előlünk. - kuncogott Niall, és megpaskolta a srác férfiasságát alsón keresztül. Liam csak felnevetett, és ellökte Niall kezét onnan.
- Nagyon fogtok hiányozni. - nyögte ki végül Zayn feje alá emelve kezeit.
- Nekem is. - bólintott egyet helyeslőn Louis a plafont figyelve.
- Akkor meg mi a faszért szakadunk szét? - akadt ki Harry ismét feltolva magát könyökére, hogy végig tudjon nézni a társaságon.
- Mert külön többet kaszálhatnak belőlünk. - motyogta elhúzott szájjal Liam, és oldalra döntötte a fejét, hogy Harry-re tudjon nézni.
- Nekem nem fontos a pénz. - jegyezte meg halkan Niall, és Zayn mellkasához bújt, miközben lábát Liam-ébe kulcsolta. Ragaszkodott a többiekhez.
- Én sem akarom elveszteni a négy testvérem...és szeretőm. - mosolyodott el Harry, így kivillantak gödröcskéi. Szeretettel lenézett Louis-ra, aki kicsit elpirult, de ez lehet, még a fergeteges szextől van.
- Pont itt a gond. Már szeretők lettünk, megszegtük az alkunkat. Ezután már nem tudnánk ugyanúgy viszonyulni egymáshoz. - csóválta meg a fejét Liam.
Újra a plafont kezdte vizslatni, miközben kihúzta lábait Niall-éből. A szöszi kellemetlenül lehunyta a szemét pár hosszabb pillanatra ettől. Rosszul esett neki, hogy Liam ellökte magától, még ha nem is haragból vagy dühből.
- Vagy éppen így szabadultunk fel igazán egymás közelében. - simított végig egyik kezével Zayn Niall hátán, aki lágyan cirógatta a srác tetovált mellkasát.
- Nem tök mindegy? A sajtó bírja az intim dolgokat. A rajongók még jobban oda lesznek értünk. Gondoljatok bele, hány pasi fog megőrülni, ha elképzeli a szexet köztünk. - kuncogott Louis.
- Szerintem is király lenne, ha együtt maradnánk. Én még ott tudom hagyni a show-t. - rántotta meg a vállát Zayn.
- Én sem mondtam még biztosa a kiadónak az egyedüli karriert. - bólogatott Harry.
- Én sem. - tolta fel magát ülésbe Liam beleegyezőn.
- Ebben az esetben én is inkább magunknak folytatom a dalírást. - mosolygott Niall szélesen.
- Én már aláírtam a papírt a focicsapatnál. - szegte le a fejét Louis.
Erre mindenkinek elszállt a kedve. Louis leigazolt a focicsapathoz, de nem tudhatta, hogy ez lesz. Nem akarta keresztbe húzni a számításokat, csupán azt akarta csinálni, amit az éneklés után a legjobban szeretett.
- És ha megvennénk a csapatot? Akkor nem lennél kötve hozzá. - javasolta lesütött szemekkel Niall, hogy talán béna ötlet.
- Ez nem butaság! - lökte meg kedvesen a lábával a szöszi térdét Liam.
- Komolyan megtennétek? - kérdezte halkan Louis Harry arcát vizslatva, aki kedvesen mosolygott le rá.
- Ha ez kell ahhoz, hogy együtt maradjunk, akkor igen. - mosolygott rá kedvesen Hazza, és egy lágy csókkal ajándékozta.
- Hűha, ott lesz valami. - súgta oda Zayn Niall-nek, aki kuncogni kezdett.
A két pasi-faló, akik minden este ágyba visznek egy-két srácot, most egymásra találtak rá, csak kérdés, hogy ez meddig fog tartani.
- Akkor újra összeállunk? - kérdezte izgatottan Zayn.
- Viccelsz? Egy ilyen szex után... - nevetett Liam bólogatva.
- Liam?! Ezt mindenki hallotta? Felvettétek? - kuncogott Louis.
Liam-et még soha nem hallották így beszélni. Mindenki nevetésben tört ki. A boldogság belebegte a szobát. Mind szomorúak voltak, hogy talán itt a vége, de a testvéri - és néhol kicsit több - szeretetük túljuttatta Őket a majdnem szétszakadás küszöbén. A One Direction csupán 1 hónapig táncolt pengeélen, a búcsúkoncert azonban soha nem jött el, ellenben a következő turnéval.

*Ebben a világban a heterok a ferdék, és a homoszexuálisok az egyenesek. 

20 megjegyzés:

  1. URAM SZENT ÉG. Hát basszus, meghaltam :D Jesszusom...:DD Bocsi, összeszedem magam...
    Nem megy :D
    Imádtam, vagy röhögtem, vagy elpirultam :D Szent Ég...
    Hű.
    Na, remélem érted :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha ennek nagyon nagyon örülök. Igen, értem, és köszönöm :)

      Törlés
  2. Ez kurva jó lett!! :D (bocsii a csúny sóhasználatért :)) Imádtam, fantasztikus volt, asszem végem van! Nem tehetek róla, de előttem volt a jelenet és hát na... :$ Larry is ott volt :3 ezért még jobban imádlak ;) Huhh, még mindig a hatása alatt vagyok ;) Gratula hozzá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire letaglóztalak :)

      Törlés
  3. Imádom!!! - bár megjegyezném, kicsit karukara falingem volt - amúgy nagyon jól megírtad, imádom, hogy vagy nekem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és utána néztem ennek. Beugrott honnan volt ismerős a Karukara, én is követem Tumblr-n, bár amennyit én ott vagyok... Nagyon jó rajzai vannak, ügyes csaj, le is mentettem párat :)

      Törlés
  4. eeeez rohadt jó voooooolt:DD *tapsol*

    VálaszTörlés
  5. Huh, nagyon jó lett!:) Nekem nagyon tetszik, főképp az amikor mindenki csinélja mindenkivel!xd (hm..nem is tudom miértxd....)
    Ezt nem piszkálódás ból mondom, de van egy ilyen meleg film:D (a címét elfelejtettemxd:()
    Nagyon jól irsz:) ez is úgyan olyan fain volt mint a többi:D:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Igen? Ha eszedbe jut a címe, küld el kérlek, nagyon kíváncsi lennék rá, szeretem az ilyen témájú filmeket :)

      Törlés
  6. Zsoo imádlak *-* ez egyszerűen eszméletlen volt!!! :D Komolyan ehhez nem tudok mást hozzá fűzni nagyon tetszett, és kétség kívül neked ehhez van tehetséged! Gratula csajsziii csak így tovább :D♥
    Ui.: Remélem szóész ha meg jelent a könyved mert tuti olvasni fogom!! ;)♥
    Már így is te vagy a kedvenc íróm♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ezek nagyon szép szavak. Örülök, hogy tetszett, és mindenképpen szólok, de előbb ki kéne adatni, ami nagyon hajszálon függő dolog :/

      Törlés
  7. Huhú,ebbe még én is belepirultam!:D Végig vigyorogtam az egészet(kivéve persze azt amikor arról volt szó,hogy feloszlanak).Nagyon élveztem,rohadt jó volt!
    *hatalmas ölelés*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszett, köszönöm szépen :)

      Törlés
  8. Ó jézus gatyája!! :'D
    Ez eszméletlen lettr!! Imádom! Olyan állati kreatyv vagy tze csajszi, hogy az valami hihetetlen! Nekem ilyen az életben nem jutott volna az eszembe. :DDD
    Imádom!! Imádlak!! Wáááá! :D
    Várom a kövi sztoridat! ;) És a Livestream-ot! :D
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, mindig letaglózok a szép szavaidon. Nagyon boldog vagyok, hogy tetszett :)

      Törlés
  9. szent Mária szűz József!
    nem bírom elhinni, hogy ilyenek jutnak az eszedbe. eszméletlen jó lett! ha még vannak ilyen ötleteid, nyugodtan megoszthatod velünk :DD <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, mindenképpen megosztom veletek, ígérem :)

      Törlés
  10. Jézusatyaúristen! Végem van,meghaltam,eljött a világ vége! Nem találok erre szavakat! Sajnos csak most tudtam elolvasni,de muszáj vagyok írni,mert ez a történet tökéletes...sôt,még annál is sokkal jobb! Ez a kedvencem,annyira jó kedvem lett tôle! Huh,imádlak meg az ötleteidet is! Ez méltó a blog címéhez *-* Nagyon tetszik a történetben szereplô világ :DD Nagyon szeretem mikor ilyen ötleteid vannak <3

    VálaszTörlés

Music Note 4