Oldalak

One-ShotKedves idetévedt Olvasó!
Eddig ilyen nem volt a blogon, de jönnek az ihletek, viszont ezek nem igazán érnek többet pár oldalnál. Az angolok ezt One-Shot-nak nevezik, vagyis egylevegős-nek. Ezek olyan általában rövidebb írások, melyeknek van alaptörténete, amire épül, és tartalma. Néha egy-egy kész történetet egészítenek ki, ami a mi esetünkben, a való életben (vagy inkább képzelgésben) Larry Stylinson lesz. Mostantól az ilyen történeteim tartalmazhatnak +18-as részeket is, viszont ezek nem a +18 KE* sztorik pontba fog kerülni, mivel van alapsztorija. 


13 megjegyzés:

 1. Szia' nagyon tetszenek a történeteid!!!! Szerintem tehetséges vagy !!! Írjál még sok ilyet :D Puszika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, ez jól esik, igyekszem. :)

   Törlés
 2. Szia! Nekem is nagyon tetszenek! De lehet egy kérdésem? Vannak blog ötleteim,a bloggerem is...de a rész feltöltéssel van egy kis problémám... Segítenél? Ha igen megköszönném! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Hogyne?! Szívesen segítek, amennyiben kifejted, hogyan gondoltad. Igyekszem. Az elérhetőségeim alatt megtalálsz, várom e-mail-ed/üzeneted :)

   Törlés
 3. Oh köszönöm! Igazából...a bloggerem meg van...de a részfeltöltés telóról nem megy.. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek az lehet az oka, hogy az én telefonom ahhoz külön le kell tölteni a blogger applikációját. Még csak egyszer töltöttem fel telefonról részt, és ha simán megnyitottam böngészőben/safariban a bejegyzésem, én sem tudtam feltölteni. Le kellett töltenem hozzá egy alkalmazást, egyszerűen csak Blogger a neve. App Store-on biztosan fent van, sajnos az Android Market-ben meg ilyen helyeken nem vagyok jártas, de mivel népszerű, meg kell lennie. Remélem, segítettem valamennyit :)

   Törlés
 4. Igen sokat... Nagyon szépen köszönöm! Kedves volt tőled! Ha vannak még ilyen Larryis blogjaid szívesen olvasom,csak linkeld nekem! :* :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, örülök, hogy segíthettem. Köszönöm szépen, de nincs több ilyen jellegű blogom. Ezen sűrítettem össze minden sztorimat. A többi más jellegű, de végtére is oldalt megtalálod Őket, a Rendszerezés végén :)

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Szia! Mikor lesznek új one shot történetek? illetve regényszerű bromancek? én személy szerint egy violent life félének örülnék ziam verzióban :) köszi puszi.
  Tinaxx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát a One-shot-ok a kérésekkel gyarapodnak, ellenben kisregények, regények nem tudom, mikor jönnek. Kicsit változtatni fogok majd a blog arculatán, szóval nem tudom, hogy lesz később, nem ígérhetek semmit sem. :)

   Törlés
 7. Szia! Blogot szetnénk ajánlani: The Secret...-Larry Stylinson http://thesecret-larrystylinson.blogspot.com/
  Reméljük tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Ismerem ezt az oldalt, lógtam ott régebben sokat :)

   Törlés

Music Note 4