Oldalak

2013. november 20., szerda

Making a wrong reality.


Sziasztok, Kedves Olvasóim!
Meghoztam nektek a következő történetet. Sokan azt mondtátok, hogy más Bomance-et is szeretnétek olvasni tőlem, nem csak Larry-t. Hát, íme, de mivel az én szívemhez csak Larry áll a legközelebb, így részben e köré épül az egész...majd meglátjátok, hogyan értem ezt. A lényeg, hogy ilyet még soha nem írtam ezzel a párossal, de felettébb élveztem ennek a történetnek az írását. Meglehetősen szomorú, ajánlom a PAPÍRZSEPIT magatok mellé venni. Nem mondhatnám hosszúnak, ez a szokott 20 oldal lett. Ebbe most inkább úgy mondanám, hogy +16-OS RÉSZEK FORDULNAK ELŐ.
A történet maga egy álomból született...pontosabban csak egy álom foszlányból, ahol én lettem volna Harry (magam sem tudom, ez hogy fordult elő, de az álmok már csak ilyenek.), Zayn hasán feküdtem (Harry-ként) a fűben, és szomorú voltam. Tudtam, hogy azért, mert fontos embert vesztettem el, és majd kiderül, ez ki volt az álmomban, és a történetben is.
Csak akartam, hogy tudjátok, ez most így született.
Szóval a történet megtekinthető:
Egy kis ízelítő:
"Tovább mentem az íróasztalához, mely üresen állt, a fölötte lévő polc viszont tele volt képekkel rólunk. Mindegyiken vidámak voltunk, és nevettünk, vagy éppen csókolóztunk. Azt sem tudom, már mikor és ki készítette ezeket, de egyértelműen fontosak voltak neki. Az egyik képen át volt húzva egy "x"-szel az Ő feje, amin azonnal meg is akadt a szemem. Kezembe vettem, és alaposan végigmértem. Kicsúsztattam a fotót a keretből, éreztem, hogy lesz valami írva a hátuljára. Nem értettem, mi oka lett volna lehúznia magát mellőlem. "Utálom magam!" ez szerepelt a hátulján."
Jó olvasást, írjátok le, hogyan tetszett.
                                                                                                          xoxo    Zsoo



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4