Oldalak

2013. december 1., vasárnap

I'm weaker. Is it so wrong?



Sziasztok, Olvasóim!
Mint látjátok, íme egy újabb történet. Ez most éppenséggel 34 oldal lett Word-be, nem olyan sok. Próbáltam benne megfogalmazni, hogyan képes egy szerelem átalakítani egy ember életét. Az önteltekből, jó ember lesz, a félénkek, szépen lassan megnyílnak. Remélem, ezt Ti is észre fogjátok venni benne.
Szeretném elmondani, hogy ez most úgy született, mint még egy történetem sem. Talán emlékeztek páran, hogy múlt héten nem volt ihletem, de tényleg semmihez sem. Egyszerűen nem volt kedven az íráshoz. De erőt vettem magamon, mert úgy döntöttem, nem hagyhatlak titeket történet nélkül, és én is éreztem a hiányérzetet, mivel képtelen voltam űzni kedvenc elfoglaltságom, így megnyitottam egy Word-öt, és szépen lassan elkezdtem. Fogalmam sem volt, mit fog kisülni belőle, csupán haladtam meglepően lassan. Egy oldal általában 10-15 perc szokott lenni, de az elején ebből most eltartott biztosan fél óráig is egy. Aztán szépen lassan kezdtem rájönni, mi is lesz ebből, és az ihletem is visszajött. Így aztán megszületett ma reggelre ez a történet, és ellenőrzés után fel is töltöm nektek most.
Tudom, ígértem nektek egy futó történetet, de mivel most ez kerül fel, így annak az első része szerintem jövő hétvégén várható. Bocsánat, figyelmeztettelek titeket, hogy lehet, csúszni fogok kicsit.
A TÖRTÉNET +16-OS RÉSZEKET TARTALMAZ (inkább így mondanám).
A történet megtekinthető:
Szóval jó olvasást hozzá, remélem, elnyeri a tetszésetek. Várom a véleményeteket a történetről.
Egy kis ízelítő:
"- Oké. - feleltem halkan, amit azonnal el is nyomott a zene.
Először összeráncolta a homlokát, majd huncutul elmosolyodott. A fülemhez hajolt, amitől idegesen szívtam magamba a levegőt. Mit csinál?
- Nem hallottam. Ha ilyen halkan beszélsz, akkor súgd inkább a fülembe. Az mindig beindít. - motyogta lágyan.
Lehelete csiklandozta fülem, amitől megremegtem, és kirázott a hideg. Mi ez az egész? Ez egy rossz vicc? Vagy egy álom? Miért csinálja ezt velem?"
                                                                                                                      xoxo    Zsoo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4