Oldalak

2013. december 19., csütörtök

Level5.



Sziasztok Kedves Olvasóim!
Mint láthatjátok, kicsit átalakult a külső, ugyanis már nem a fejléc alatt találjátok, hanem jobb oldalt az egyik oldalmodulban a történeteket. Nagyon sajnálom, hogy erre kényszerültem, ennek az az oka, hogy a blogger (mint most megtudtam) nem enged 20 oldalnál többet, így kénytelen voltam rendszerezni őket. Tudom, hogy ez kicsit új, mégis kénytelen vagyok ezt tenni, ha akarok még írni történeteket erre blogra, márpedig akarok, szóval remélem, el tudtok majd igazodni az új rendszeren.
Íme az új történetem. Tudom, hogy ezt a témát már kismillióan feldolgozták, ennek ellenére úgy döntöttem, én is egyike leszek ezen képzelgéseknek. Előre szólnék, hogy GYENGÉBB IDEGZETŰEKNEK NEM AJÁNLOTT! Rengeteg véres jelenetet tartalmaz, okosan tessék olvasni! Liam nem szerepel benne, nem tudtam neki komolyabb karaktert adni, de megemlítem.
A történet megtekinthető:
Egy kis ízelítő:
"- Várjunk, akkor a munkád a szüleim halálához is kapcsolódik? - kérdeztem felállva azonnal.
Nem felelt semmit, csupán kiitta az üveg tartalmát, majd a kukához sétált. Kidobta, és felém pillantott.
- Jó éjt, Louis. - mosolygott rám az ajtóból, majd felment.
Ledöbbentve néztem utána még mindig a konyhasziget mellett állva. Sokkal többet tud a szüleim haláláról, mint én. Valami köze van ehhez az egészhez, ami már 14 éve a hátam mögött zajlik. Tudni akartam...tudnom kellett."
Kíváncsi vagyok a véleményetekre mind a résszel, mind a bloggal kapcsolatban. Jó szórakozást!
                                                                                                                      xoxo    Zsoo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4