Oldalak

2014. február 5., szerda

A Demon kills me who looks like an Angel.



Hi Guys!
Öhm, íme egy újabb rövidke regény, ezúttal Zarry lett. Tudom, van egy pár (három) kérés, melyet teljesítenem kéne, lehet az egyik össze lesz vonva, ha nem bánjátok. Haladok, mind a félig-angollal, a Narry-vel, és a Harry Fanfiction-nal is, amiket kértetek, de nem tudom, mikorra leszek vele készen, illetve még ihletem sincs kettőhöz ebből. Szóval kérlek szépen, ne haragudjatok rám, ha kicsit csúszok. Ha jön az ihlet máshoz, nem tudom megírni a kérteket, míg az aktuálisat be nem fejezem. De nem felejtettem el, ezt tudnotok kell.
A történetről annyit, hogy igyekeztem máshogy megfogalmazni a mindennapi mondanivalót, miszerint a szerelem mindent legyőz, még a gonoszt is. Öhm, eléggé elmefuttató részek vannak benne, melyek fantáziám szüleményei, előre leszögezném, hogy nem így látom a világot amúgy.
Azt hiszem, mondhatom úgy, hogy két PERVERZ rész van benne, de inkább csak érzelgős, érzéki részekkel tarkítottam.
A történet megtekinthető:
Egy kis ízelítő:
" Milyen szép is lenne az olyan világ, ahol az embereknek nincs gondjuk semmire, nemde? Ahol a problémák csak távoli horror történetek egy-egy elképzelhetetlen darabkái, melyek csupán néhány idős ember emlékezetében élnek. De ilyen világ nincs, mi kezeskedünk róla, hogy ne legyen."
Azt hiszem, ennyi lenne, jó olvasást hozzá, kíváncsi vagyok a véleményetekre.                                                                                                              xoxo    Zsoo



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4