Oldalak

2014. március 15., szombat

Award #38



Köszönöm szépen Stella Dreamer-nek nagyon hálás vagyok, hisz szinte a díjaim felével Te leptél meg, és nagyon köszönöm, hogy a díjban engem is felsoroltál a kedvenceid közé.
                                                                                                          xoxo    Zsoo



Szabályok:
1. Írj magadról 11 dolgot!
2. Válaszolj 11 kérdésre!
3. Tegyél fel 11 kérdést!
4. Küld tovább 11 embernek!

11 dolog rólam:
1. Most fejeztem be a tétek kidolgozását mind angolból, mind töriből.
2. Elég szívás, hogy elmegyek kikapcsolódni, "nyaralni", és még akkor is a tanulással kell foglalkoznom.
3. De a lényeg, hogy már készen vagyok.
4. Igazából nem tudom, mit mondhatnék, holnap megyünk a Cseppkő barlangba, már előre félek, hogy halálra fogok fagyni, legutóbb is úgy volt.
5. Utána Bobozunk egyet, végül egy kis fagyi, és irány haza.
6. Mármint tényleg haza, holnap ugyanis vége ennek a csodás nyugalomnak, és ennek a meseszép helynek, jön újra a rideg valóság a városban.
7. De megbeszéltük Anyával, hogy mi ide még nyáron visszajövünk, és ősszel is...minden évben.
8. Állandó vendégek leszünk, csodaszép ez a hely.
9. Aki szintén kikapcsolódásra vágyik mindentől távol, ajánlom a Sebesvíz Panziót Lillafürednél.
10. Bár nem síelés lett a kirándulásból, de nekem ez így még tökéletesebb, mintha külföldön rónám a havas tájat esve-bukva, ugyanis tudjátok, meg akartam tanulni snowboardozni.
11. Síelni már elég jól tudok, és kezd kicsit unalmassá válni.

Válaszaim:
1. Nem idegesít, hogy ennyi díjat kapsz tôllem?:)
Egyáltalán nem, nagyon hálás vagyok értük.
2. Mi a kedvenc édességed?
Oreo vagy a Milkának a foltos fehér- és tejcsokis változata.
3. Szereted a Marvel /szuperhôsôs/ filmeket?
Igen, amikor Veszprémbe vagyunk a család többi tagjánál, akkor mindig azokat nézzük a három fiú unokatesómmal.
4. Ha te lehetnél az elnök, mi lenne az elsô és legfontosabb intézkedésed?
Sok pénz fordítanék az állatmenhelyek felújítására, a hajléktalanoknak több szállót építtetnék, jelölnék ki embereket, akik ellenőrzik, hogy ahol állatot tartanak (bármilyet), ott elég higiénikus, megfelelő feltételek mellett teszik-e...Ja, és azonnal keresnék valami módot, hogy kilépjek az Eu-ból. Butaság volt belépni anno, az egyik legnagyobb vízkészleten ülünk, de emiatt a szövetség miatt kénytelenek leszünk elosztogatni...baromság...nem vagyok önző, csak nem hiszem el, hogy ezt nem látják át az emberek.
5. Ha tanárnônek kéne lenned, melyik tantárgyat tanítanád a legszívesebben?
Angolt, irodalmat is elvállalnék, de szerintem rajztanárnak lennék a legjobb hahaha.
6. Milyen színû a szemed?
Barna.
7. Egyenes vagy göndör a hajad?És milyen színû?Szoktad vasalni vagy besütni?Volt már befestve?
Alapból barna, enyhén hullámos hajam van, de általában kivasalom, azonban nagyobb alkalmakkor inkább begöndörítem. Hát az egész még soha nem volt befestve, de kék tincsek már voltak a hajamba tavaly nyáron, azonban a sötét barna miatt alig látszódtak, így idén nyáron taktikát változtatok. Direkt nem voltam már fodrásznál egy ideje, így jó hosszúra megnőtt a hajam, és eléggé el is töredezett a vége...így nem fogom majd sajnálni, mikor kiszívják az alját, és világos kék ombér szeretnék, aztán majd nyár végén levágatom, hisz úgyis eltöredezett. Tudom, elég merész, de imádom a kéket, és szeretném kipróbálni.
8. Melyik a kedvenc ízesítésû fagyid?:)
Nincs kimondottan kedvenc, mondanám, hogy vanília, de hazudnék, ugyanis csak a Mc Donald's-os vaníliát szeretem annyira.
9. Mikor születtél?
1997. 11. 28.
10. Babonás vagy?
Nem kimondottam, de azért létra alatt nem megyek át, ha kiborítom a sót, a hátam mögé szórom és igyekszek nem összetörni egy tükröt sem, de például a fekete macskában nem hiszek.
11. Van kedvenc szavad vagy, amit a leggyakrabban mondasz? Ha igen, mi?  
Magyarba kimondottan nincs, angolban viszont nagyon tetszik az "independent". Viszont azt mondják, elég gyakran mondom:"Nyilván" egyszavas válaszként, mondatba kevésbé. Én már észre sem veszem hahaha.

Kérdéseim:
1. Mit tervezel még nyárra?
2. Voltál a télen? Ha igen hol?
3. Mi vezetett arra, hogy elkezdj blogolni?
4. Sokat dolgoztál a blog kinézetén vagy valaki más csinálta?
5. Milyen kapcsolatot ápolsz a családoddal?
6. Mi ad erőt ahhoz, hogy élj?
7. Hiszel valami természetfeletti dologban?
8. Ki segít abban, hogy feldolgozd a rossz történéseket az életedben?
9.  Mi volt a fordulópont az életedben?
10. Mit tervezel, mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?
11. Kinek a véleményére adsz a legtöbbet?

Küldöm:

4 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fenomenálisan perfectül írsz!! Mintha ez a blog a saját naplód lenne,vagy valami ilyesmi! Nagyon imádom minden egyes mondatodat,minden egyes szavadat,minden futó történetedet,minden One Shotodat,és kisregényedet,egyszerűen mindent amit te írsz! Nem is tudom hogy fogalmazzam meg,de a történeteid olyan érzéseket tükröznek,amiket még nem is láttam. És az tettszik mindebben,hogy mind a valóságot fejezi ki,hogy mire hogyan reagál az ember,hogy mit érez ilyenkor,mi kavarog a fejében! Te egy nagyszerű ember vagy Zsoo! Ezt ne feledd soha! Te egy színtiszta,igaz lány vagy,és egyben tökéletes író is! Tulajdonképpen nem is ismerlek,de hogyha a rész elé oda írod,hogy "Most kicsit rossz kedvem van,de semmi komoly" akkor egy gombóc nő a torkomban. Nem tudom miért,de valahogy a szívemhez nőttél,de nem csak mint író,hanem mint egy barát,vagy mint egy testvér. Nagyon sok dologra te tanítottál meg az írásaidból,talán észre sem veszed,de nagyon nagy hatással tudsz lenni az olvasóidra! Én sem vettem eddig észre,de amióta a te blogodat olvasom,azóta megerősödtem,és megtanultam,hogy nem omolhatok össze,valami kisebb,akár nagyobb baj miatt! Ezért tudom,hogy megkaptad már ezt a díjat,de muszáj valahogy közölnöm veled,hogy te vagy a világ legcsodálatosabb embere,aki nem csak mint író,hanem mint ember is nagyszerű! Hálás lennék ha ki tennéd,tudom benne van a szabályzatban,de tényleg nagyon örülnék neki!! <3 ---> http://komolytalankomolysaggal.blogspot.hu/2014/03/jajj-decukidiiiij-thanks.html
    Ezer puszi: Orsi <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó Isten! Ilyen szép szavak után természetes, hogy kiteszem, hihetetlen, mennyi csodát leírtál itt, el sem hiszem, hogy ez mind nekem szól. Megkönnyeztem a komment olvasását, nem hittem volna soha, hogy ekkora hatással lehetek bárki életére. Elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért megosztottad velem ezt, azt hiszem, ez az egyik legszebb dolog, amit valaha kaptam, felér ezeregy díjjal, még többel. Fogalmam sincs, hogyan hálálhatnám meg, annyira fantasztikus tudni, hogy ennyire hatással vagyok bárki életére is, mikor csupán leírom, ami eszembe jut. Köszönöm szépen ezt a rengeteg csodás szót, és a díjat is persze. :)

      Törlés
  2. http://strange2life.blogspot.hu/p/dij.html Meglepi! Imádom a blogot! :D

    VálaszTörlés

Music Note 4