Oldalak

2014. március 25., kedd

Award #43

Köszönöm szépen Loraa*-*-nak. Nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltál, mikor megkaptad ezt a díjat.
                                                                                                                                  xoxo    Zsoo


Szabályok:
1. Rakd ki hogy kitől van a díj!
2. Írj magadról 11 dolgot!
3. Válaszolj 11 kérdésre!
4. Tegyél fel 11 kérdést!
5. Küld tovább 11 embernek!

11 dolog rólam:
1. Alig várom a hétvégét, a szombatot.
2. Már csak pár jelentéktelen nap a suliban. A csütörtök lenne még életveszélyes, de Csendes-nap lesz, és csak délig leszünk órák nélkül, szóval nem lesz gáz.
3. Anyával már nagyon régen csaptunk csajos napot, mostanában elhanyagoltuk egymást.
4. Kitaláltuk, hogy mivel 97%-os lett a vizsgája, és már hivatalosa is Mester lett, nem csak Doktor [imád tanulni (?)] elmegyünk Pestre, és shoppingolunk egy jót.
5. Szeretek Anyával csinálni ilyeneket, sokan barátnőknek néznek minket (és nem azért, mert én olyan idősnek tűnök, Anya nagyon csinos, fiatalos).
6. Anya nagyon mókás, ilyenkor kitárgyaljuk az én fél sulimat, és az Ő fél baráti társaságát, akiket persze én is ismerek. Pletykálunk, eszmét cserélünk olyanokról, hogy ugyan miért nincs leárazva az a ruha, ami már tavaly is divat volt....ect.
7. Csupa jelentéktelen dolog, nekem mégis sokat jelent. Ja és azt se felejtsük el, hogy együtt kuncogunk a pasik előtt, akik végigmérnek...oké, főként engem, azért csak látszik, hogy Anya idősebb, de volt már olya, hogy az Ő számát kérte el egy bátor pasi, aki oda mert menni, és csupán 20 körüli volt.
8. Anya csak kuncogott, és felmutatta a kezén a gyűrűjét, majd elmondta, hogy nagyon hízelgő, de igazából már lánya is van, és az Anyukája lehetne a srácnak.
9. Én alig bírtam visszafogni a nevetést, el kellett mennem a mosdóba, hogy ne tőlem zengjen a Starbucks. Mókás volt.
10. Szóval ezért bírom Anyát. Tudom, sokaknak most egy szőke plázacica jut eszébe erről, és egy elkényeztetett, picsa lány (aki én lennék), de egyáltalán nem ilyenek vagyunk. Anyának rövid, barna haja van, fel szokta zselézni kicsit kócosan. Nem is használ sminket, csak kevés alapozót, magas, vékony, csinos, büszke vagyok rá. És rólam is tudjátok, hogy nem ilyen vagyok.
11. De kétség kívül az ilyen körútjainkon az a kedvencem, mikor kivesézzük, hogy mondjuk annak a pasinak milyen csinos feneke volt, vagy milyen szép szeme...etc. közben pedig majd' leszakad a kezünk a sok szatyortól.

Válaszaim:
1. Miért szeretsz egy blogban?
Akkor nem zárom be azonnal, ha meglátom, hogy érett a külseje, nem gyerekes, de akkor is maradok néha, hisz a történet attól még lehet nagyszerű. Akkor viszont lekattintok egyből, ha csúnya a fogalmazása az írónőnek, ha sok a szóismétlés, és tőmondatokban ír. És azt sem szeretem, ha abszurd az események időbeli elhelyezése. Pl.: Harry elment a boltba reggel. A boltban találkozott Harry egy fiúval. A fiú neve Louis volt. Louis azonnal beleszeretett Harry-be, és megcsókolta (egy vadidegent). Hazamentek Harry lakására. Hirtelen besötétedett, és Louis hozzáköltözött (még aznap este?). Szóval értitek, nem? Ilyen nincs a valóságban, ez túl abszurd, egy szerelem nem alakul ki ilyen gyorsan.
2. Milyen sütit szeretsz?
Nincs kedvencem, de nagyon szeretem az Eszterházit és a Somlóit.
3. Brit angol vagy amerikai angol?
Ez mókás, ugyanis brit angolt tanulok, ennek ellenére a lektorunk amerikai (bár próbál szépen beszélni, britesen), azonban a kiejtés mégis más. Arról nem is beszélek, hogy rengeteg szlenggel beszélek és írok, amiért gyakran be is szólnak a tanárok, ez szintén amerikai (pl.: gunna/gonna, wanna, let'em, 'ank ya', Wat'zup?, és az inget is gyakran lehagyom; goin')
4. Ha 5 történelmi személyiséggel találkozhatnál, kik lennének azok?(Csak magyar lehet)
Nem vagyok oda nagyon a töriért, de legyen: Liszt Ferenccel mindenképpen, aztán mondjuk Ady Endrével, Csokonai Vitéz Mihállyal is (nagyon szeretem a Reményhez c. verset.) és asszem' ennyi.  
5. És külföldiek közül?
Shakespeare mindenképpen (nagy tisztelője vagyok, kívülről tudom pár szonettjét), William Blake-t is nagyon szeretem, főleg a To see a World c. verset. Esetleg még Emily Bronte lenne egy választottam, és ki nem hagynám nagy kedvencem: Sir Arthur Conan Doyle-t.
6. Miért szereted az angol nyelvet?
Talán azért, mert megy, és számomra egyszerű a felépítése. Könnyűnek tartom. Szükségem van rá, nem szeretnék ebben az országban maradni.
7. Ismered a rovás írást?
Igen, persze...látásból.
8. Miért olvasod a blogom? (Csak kíváncsi vagyok :3)
Hahaha, mert szeretem az írásaidat.
9. Szeretnéd, ha mindenki ismerné a neved a munkád miatt?
Hogyne, mindenkinek álma ez, nemde? Első sorban pszichológusként ismerjenek, de ha a könyvem népszerűbb lesz, én csak örülök neki.
10. Csoki vagy cukor?
Csoki.
11. Mit gondolsz, van esély Magyarország változására?
Én nagyon remélem, de nem látok rá sok esélyt. Próbálkozom (lásd: Story of my life One-Shot), de egyedül képtelen vagyok bármit is elérni. Ha egyszer nagy befolyásom lesz, biztosan visszajövök ebbe az országba, és igyekszem többet segíteni az itteni melegek életét. Azonban a gazdaságban nem látok sok esélyt a javulásra. Még mindig marhaságnak tartom, hogy beléptünk az Eu-ba, persze akkor kellett a pénz, de mások is önállóan álltak talpra.

Kérdéseim:
1. Mit tervezel nyárra?
2. Voltál a télen? Ha igen hol?
3. Mi vezetett arra, hogy elkezdj blogolni?
4. Sokat dolgoztál a blog kinézetén vagy valaki más csinálta?
5. Milyen kapcsolatot ápolsz a családoddal?
6. Mi ad erőt ahhoz, hogy élj?
7. Hiszel valami természetfeletti dologban?
8. Ki segít abban, hogy feldolgozd a rossz történéseket az életedben?
9.  Mi volt a fordulópont az életedben?
10. Mit tervezel, mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?
11. Kinek a véleményére adsz a legtöbbet?

Küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4