Oldalak

2014. június 4., szerda

17. fejezet. - School for boys.

Sziasztok!
Nincs különösebb hozzáfüzni valóm a részhez. Talán eseménytelennek tűnik, de szükséges, ugyanis a következi rész a buli lesz...készüljetek!
Jó olvasást, várom a véleményeket, és az ötleteket szerintetek, mi sülhet ki ebből.
                                                                                                                                 xoxo    Zsoo


*Harry*
Érdekesen éreztem magam a srácok mellett. Még mindig feszült voltam, hisz nem tudom egy csettintésre kitörölni azokat, amelyeket tettek. Minden áldott nap, ha Louis vagy Zayn átlépi a szokott távolságot, és mondjuk átölel, eszembe jut a csókjuk íze, módja, technikája, következménye. Mindezek ellenére jól esett ismét a srácokkal lenni, ritka pillanatokban el tudtam hitetni magammal, hogy minden olyan, mint régen.
Lassacskán öltöztem át Louis és Zayn mellett. Nem volt kedvem gyorsabb mozgásra, azt sem tudom, eddig hogyan bírtam ki az edzést. Hirtelen kapott el a forróság, miszerint ismételten elegem van ebből a helyből bármi kössön is ide barátok terén. Zayn becsukta mellettem szekrénye ajtaját, majd neki dőlve figyelte tovább szenvedésem a pakolással. Louis a padon ült velem szemben, és éreztem vizslató tekintetét, mielőtt megszólalt:
- Mi a gond, Haz?
Felé fordultam kezemben a cipőmmel. Arcomon olyan fej égett, melytől normális embereknek nem lenne kedve zaklatni, azonban Ők ketten régen nem voltak normálisak. Louis ártatlanul, biztatóan vigyorgott rám.
- Fáradt vagyok és elegem van ebből a helyből. - húztam el a számat.
Kénytelen voltam kifejteni gondolataimat szavakban is, hogy a srácok megértésék. Néha utáltam, hogy az emberek nem látnak a fejembe. Elcsíptem a szemem sarkából, amint Louis és Zayn egy cinkos vigyort váltanak egymás között.
- Akkor lazítsunk kicsit. - jelentette ki sejtelmesen Zayn.
Kérdőn pillantottan rá, így ismét szembesültem a közte és Louis között lévő huncut vigyorral. Folyton ezt csinálják?!
- Egyre gondolunk. - jegyezte meg Louis, és felkelt a padról.
Közelebb jött hozzánk, ajkain széles vigyor égett ismét. Idegesített az a néma beszélgetés, mely köztük alakult ki az évek során. Kicsit talán féltékeny is voltam, amiért úgy tűnik, én ennek nem vagyok részese.
- Elárulnátok végre?! - kérdeztem cinikusan.
Bedobtam a szekrényembe kezemben tartott cipőmet, majd erősen bevágva a fémajtót, neki dőltem. Kis hatásszünetet hagytak, miközben folyton széles vigyorral keresztezett pillantásokat váltottak.
- Szombaton kilógunk. - jelentette ki Zayn elégedetten.
Halkabban beszélt, mint eddig, nehogy bárki más is meghallja, bár talán már csak pár ember maradt az öltözőben, de akkor sem ezen a részen. A szívem egy pillanatra a gyomromba, majd fel, a torkomba ugrott. Belegondoltam, mennyire elvesztettem a fejem a legutóbbi alkalommal is.
- M-micsoda? - kérdeztem hebegve.
- Szombat este újra kiszökünk bulizni. Már jó idő van, nincs hideg. - rántotta meg a vállát vigyorogva Louis, miközben részletezte a dolgokat.
- Értettem, de biztos, hogy ez jó ötlet ismét? - kérdeztem halkan.
Hangom bizonytalan volt. Nem szerettem Zayn és Louis előtt határozatlannak tűnni, akkor úgy éreztem, sebezhető vagyok, mint a csókuk közben voltam. Arra a periódusra pedig nagyon nem szívesen emlékezem vissza.
- Ugyan már, kell a kikapcsolódás néha! Király lesz! - fogta meg a vállam Zayn.
Mindketten biztató vigyorral meredtek rám, mire magamban mérlegeltem. Ha elmegyek, biztosan piálok, hisz társaságban leszünk, hamar nyitni fogunk az emberek felé. Biztosan elvesztem a fejem tekintve, mennyire nem bírom az alkoholt. És még nem bízom Zayn-ben én Louis-ban annyira, hogy biztos legyek benne, ezt nem használnák-e ki. Ekkor ugrott be a megoldás, amitől megkönnyebbülve néztem fel rájuk.
- Rendben, de elhívom Niall-t és Liam-et is! - jelentettem ki komolyan.
Mindketten meghökkentek, és azt hiszem, most rajtuk volt a sor, hogy magukban mérlegeljenek, ez mit is jelent. Talán sajnálták, hogy így nem kezdhetnek velem, de úgyis emlékeznék rá egy idő után, a meccsen is beugrott minden. Ismét egymásra néztek ezzel kibontakoztatva a néma párbeszédet.
- Oké, de akkor nagyon óvatosnak kell lennünk. - sóhajtotta Zayn beleegyezőn.
Szélesen elvigyorodtam, alig vártam, hogy bemenjek a szobába, és felvázoljam nekik, milyen király helyre visszük Őket négy nap múlva. Biztosan nem ellenkeznek, talán Liam volt kicsit kétséges, de mivel neki is elege van már ebből a helyből, így gyerekjáték lesz belerántani Őket ebbe a minimális rosszaságba, melybe engem is Zayn és Louis csalt bele most már tudom mi okból kifolyólag.
Széles vigyorral estem be közös szobánkba, ahol tudtam ott lesznek mindketten. Ismertem már a srácok napirendjét, de jövőre úgyis újat szokhatok majd meg. Lényegtelennek tűnt akkor a hangerő, teljesen fel voltam dobódba, még azt is leszartam, hogy a túl hangos ajtócsapódás miatt talán ismét büntetést kapunk. Mindketten felpillantottak rám, majd zavartan kezdtek méregetni vigyorom látva.
- Srácok! - vigyorogtam szélesen.
Niall felkelt, és zavartan jött hozzám. Liam is méregetni kezdett árgus szemekkel, de továbbra is ágyán ült füzetei fölé hajolva.
- Harry, beteg vagy? - tette aggódva a kezét homlokomra Niall. A lázamat figyelte, nem volt tőlem (senkitől sem) megszokott ez a fene nagy vigyorgás ezen a helyen. Érthető feltételezése.
- Nem! Kurva jó programom van szombatra. Kiszökünk bulizni Zayn-nel és Louis-val. Mit szóltok? - kérdeztem izgatottan végre lejjebb véve a hangerőt.
Niall szeme hatalmasra kerekedett, kék íriszei csillogtak a fényben, igazán szép árnyalatuk volt. Liam csupán felpillantott rám, majd vissza a füzetébe. Meg sem lepődött, amitől én lepődtem meg. Összezavart, de Niall hebegése elterelte figyelmem.
- K-kiszökünk? Ezt meg hogy érted? - kérdezte sokkosan.
- Pont így! Kimegyünk a városba szórakozni kicsit. Higgyétek el, jó lesz! - biztattam Őket a szoba közepére sietve, hogy Liam-hez is hasonló közelségben lehessek.
- Nem is tudom, Harry...- hebegte szőke hajába túrva.
- Figyeljetek, én már voltam kint velük év elején egyszer! Király volt! Végre úgy éreztem, élhetek! Nektek is meg kell ezt tapasztalni! - fogtam meg izgatottan Niall vállát, akinek szemébe kétely ült.
- És ha elkapnak minket? - kérdezte leszegett fejjel.
- Nem fognak! Zayn és Louis sokszor kiszöktek már esténként, az udvarra is. - rántottam meg a vállam széles vigyorral ajkaimon.
Niall leült ágya szélére, és még soha nem láttam ennyire átgondolni a dolgokat. Magában nagyon, nagyon hosszan mérlegelt. Ajkain néhol halovány mosoly játszott, néhol pedig homloka szaladt gondterhelt ráncba. Mintha megkönnyebbült volna, olyan hirtelen pattant felt. Felém fordult, ajkain széles vigyor játszott.
- Rendben! - jelentette ki egyszerűen.
- Remek! Ne feledjétek, szombat! - emlékeztettem Őket, miközben átöleltem Niall-t.
- Én nem megyek. - jelentette ki egyszerűen Liam.
Fel sem nézett jegyzeteiből, mintha ez egy semmiség lenne. Ő mindig is szükséges nehézségként kezelte ezt a helyet, valamiért úgy gondolta, jobb itt neki. Nem értettem, milyenek lehetne a szülei, de soha nem beszélt róluk, a munkájukról.
- Ne már, Li! Jó móka lesz! Te is szeretnél már szórakozni, nem? - kérdeztem legjobb meggyőzőerőmet bevetve.
- Nem. Nekem jó itt, ahol vagyok, nyugalomban. - jelentette ki felpillantva ránk, majd ismét érdekesebb lett a füzet. Mellé sétáltam, és leültem vele szembe, azonban még mindig nem méltatott tekintetével.
- Liam, nem élhetünk négy éven át ezeken a falakon belül. Ha nem engednek ki minket, nekünk kell kijutnunk. - magyaráztam meggyőzés képpen.
- Én nem háborgatnám, ami jól megy így is. - csukta be az egyik füzetét, és rám nézett végre.
- De ez nem megy jól! Rabok vagyunk! Egy kis szórakozás nem árt! Ne csináld már, Liam! Nekem nagyon sokat jelentene, ha eljönnél velünk. Te vagy az egyik legjobb barátom. - vetettem be az aduászomat.
Lehunyta a szemét, és aprón megcsóválta. Amolyan "nem hiszem el, hogy ezt teszed velem" módon pillantott fel rám, majd kis idő után gondterhelt sóhajjal bólintott. Nem értem, mi tartja vissza sok rosszaságtól, és feltűnőségtől, de most kivételesen sikerült belerántanunk Őt is ebbe, és végre lesz egy király estéje!  

9 megjegyzés:

  1. Aliig várooom már a kövii részt :D rem lesz valami Liam és Zayn között :D :$ hiába nem volt semmi nagy dolog ebben,de ezt is királyul írtad meg! És a Magic in me nagyooon nagyoon tetszett :D már vagy 3x elolvastaaam! :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán? 3x?! Woaah, ez király! Tudod Te, ez mekkora dicséret nekem?! Köszönöm szépen, ennek nagyon örülök. A részről pedig semmit nem árulhatok még el, sajnálom :)

      Törlés
  2. Imádom, bocsi, hogy nem írtam, de tudd, hogy mindig olvasom írásaidat! ;) Annyira kíváncsi vagyok mi lesz a bulin, bár egy kicsit félek, hogy nagy baj lesz, ugyanis Liam is kimegy...nála meg zűrök vannak... Jajj :D Alig várom a kövit, nagyon imádom ezt a történetet, na meg a többi is! :D
    Ui: Az a könyv amit ajánlottál, A kereszt a szekrényben (asszem ez a címe) mennyire jó? Elolvastad? Nagyon gondolkodom, hogy megvegyem e, de előbb gondoltam megkérdezem tőled. :) Ja és nagyon szépen köszönöm a díjat! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi, de kimaradt még valami :D Tetszett a Zouisos rész, még akkor is, ha Larry a kedvencem és nem szeretem mással olvasni őket! :D Van egy olyan sejtésem, hogy nem Larry lesz, hanem Zouis! :D

      Törlés
    2. Örülök, hogy tetszett, nem árulhatok el semmit, még akkor sem, ha most sok mindent tudnék mondani a feltételezésre hahaha.
      A könyvet még nem olvastam el, ugyanis angolul rendeltem, és lassabban haladok vele, de nagyon király. Szerintem megéri, ugyanis nagyon sok benne a tanulság, Tim átalakulása igazán példamutató. Röviden annyi a lényege, hogy Tim homofób, szigorúan keresztény, de egy nagyon jó barátjáról kiderül, hogy leszbikus, és kidobta a családja, így elmegy. Megviseli, és kíváncsi rá, az Ő szülei ezt hogyan viselnék, így elhiteti mindenkivel a környezetében, hogy meleg, és szembeszegül a vallásával, hogy új életet éljen ál-melegként. Nagyon érdekes, tanulságos. Mindenképpen megéri. :)

      Törlés
    3. Köszönöm válaszod, akkor lehet megrendelem :D Huhh, most felcsigáztál a folytatással kapcsolatban, alig várom, hogy olvashassam a kövi részeket ;)
      Egy kis meglepetéssel szeretnék kedveskedni neked, mert megérdemled és fantasztikus írónő vagy :3
      http://oneshots-larrystylinson.blogspot.hu/p/dijak.html

      Törlés
    4. Köszönöm szépen ismét, nagyon hálás vagyok :)

      Törlés
  3. hajaj, Liam feltűnősködni fog, a nagy buli hevében csak baja ne legyen az apja rosszakarói miatt.:D eszembe jutott a levél. várom már:33
    ( remélem Harry és Lou egyszer végre összejönnek nyaaaj)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem árulhatok el semmit sem, majd meglátod, de örülök, hogy tippeltél :)

      Törlés

Music Note 4