Oldalak

2014. július 14., hétfő

Reading group (+18) - B.B.

Sziasztok!
Ez a Ziam B.B.-nek íródott, remélem, elnyeri a tetszésed/teket. Sok kérés lesz teljesítve az elkövetkező időben, amiből a legtöbb +18, ami egyáltalán nem megy nekem, szóval bocsánat érte előre is, remélem, azért tűrhető. Most minden kérést teljesítek majd, mire végzek, a School for boys-nak is vége, és akkor vár majd rátok egy kevéske meglepetés, remélem, nem gáz, ha kicsit formálok majd a dolgokon. De előbb letudom az eddigi kötelezettségeimet.
MÁS: ez alá kérlek, ne érkezzenek kérések, köszönöm megértéseteket.
ÉS a sztoriban említettem két könyvet, nos amit, Zayn olvas, az nem létezik, csupán kitaláltam a címét, míg Liam-ét mindenkinek ajánlom!
Jó olvasást nektek, remélem, tetszik mind B.B.-nek, mind mindenkinek.
                                                                                                                                             xoxo    Zsoo


Reading group

Elővettem egy könyvet, és Zayn ölében egy párnára hajtottam a fejem. Érdekelt, mi lesz a lényege ennek a regénynek. Ma reggel órákat töltöttünk a könyvesboltban, ami többnyire úgy nézett ki, hogy míg én már 4 könyvvel a kezemben vettem fel még egyet, hogy elolvassam a hátulját, addig Zayn leheveredett a kanapékra, és ott kezdett el olvasni, valami kedvére valót. Végül olyan egy-másfél óra után, én három könyvvel távoztam, míg Ő csupán eggyel, de annak a címe elég érdekes volt. Valamiért nem akartam tudni, hogy a Ruha nélküli vágy mit takar, de mivel az elején két férfi váltott éppen érzékeny csókot, így gondoltam, erotikus regény lehet. Alig vártam, hogy elkezdjem olvasni, az én egyik szerzeményemet. Hosszas gondolkodás után végül egy mondókával döntöttem el, melyik lesz az első. A döntés az Eahten és Carter-re esett. Ezen is ott díszelgett a +18-as karika, azonban nem hittem, hogy ennyire intim dologgal kezdődik. Azonban már az első pár oldalban, egy ilyennel indult, amitől pirulva kuncogni kezdtem.
- Mi az Liam? - kérdezte Zayn lepillantva rám, könyvét félre tartva.
- Öhm...semmi. - feleltem sietősen.
Ő csupán megrántotta a vállát, és folytattuk tovább az olvasást. Zayn-nel már lefeküdtünk jó párszor két év alatt, figyelmes volt velem, tudta, milyen szégyenlős vagyok. Késő délután fele járt, amikor végre megkönnyebbülve vettem tudomásul, hogy Eathen-nek sikerült megszereznie Carter-t, és mostantól talán minden rendben lesz. És itt indultak a kínosabb megjegyzések. Oké, hogy rajta volt a +18-as karika, és egy agysérült ember nem érzi az intim témák kínosságát, azonban nekem ez már túl sok információ volt a nemi életéről.  Kuncognom kellett, mikor Carter megkérte, hogy csak a méretét ne kotyogja ki, nem lehet egyszerű két sérült embernek a párkapcsolat, azonban nekik látszólag remekül ment.
Hallottam, hogy Zayn gyomra megkordult fejem mellett, így kicsit kizökkentem a könyv által kialakított varázsvilágból. Eszméltem, hogy a nap már jócskán lemenőben, ami nyáron annyit tesz, hogy 7-8 fele járhat az idő. Mindezek ellenére egyikünknek sem állt szándékában elszakadni az olvasmánya varázstól, így tovább folytattuk a témát. És itt jött el számomra az első szeretkezés ideje a könyvben, amitől nagyot nyeltem, és fülig pirultam. Zayn észrevette, és zavartan lesandított rám könyve alól, azonban figyelmen kívül hagytam, tovább olvastam. Egyre gyakoribb lett a +18-as rész a könyvemben, én pedig belegondoltam, milyen lehet valóban a nappaliban csinálni a kanapén keresztül. Ekkor észleltem, hogy Zayn oldalra tette a könyvét, és kezét lágyan az arcomra simította. Kérdőn néztem fel rá, ugyanis egyben előre is dőlt.
- Én nem bírom tovább. Ki kell mennem a mosdóba. - mondta, mire bólintottam, és felültem, hogy el tudjon menni.
Biztosan nagyon kell pisilnie, tekintve, hogy egész álló nap olvastunk szinte. Szerettem az ilyen laza napokat, amikor egyikünknek sem kellett dolgoznia, és nyugodtan lehettünk a kanapén csendes magányunkban egy-egy jó regénnyel. Identitásunknál fogva általában meleg regényekben találtuk meg a szórakozást.
A gondolataim azonban megdőltek, mikor úgy kelt fel, hogy továbbra is a párnát szorította az ágyékára. Elnevettem magam, így kérdőn fordult vissza. Ő mindig is jobban szerette az ilyen témájú könyveket, mint én, de hamarabb meg is látszott rajta. Nem azt mondom, hogy az én nadrágom nem lett szűkösebb Eahten-től és Carter-től, azonban nem ennyire durván.
- Jó volt a könyv? - kérdeztem huncut vigyorral, mire elnevette magát, és felém fordult.
- Ha Te azt tudnád... - nézett rám huncut vigyorral.
Elnevettem magam, és óvatosan a párnához nyúltam ölében. Figyeltem arcát, hogy ellenkezik-e, de nem tette, így elvettem tőle a kelléket, mellyel eddig takargatta dudorodó nadrágját.
- Azt hiszem, látom. - kuncogtam.
Megforgatta szemét, de nem törődtem vele. Ha ennyire tetszett neki a könyv, majd nekem is el kéne olvasnom, de előbb ezt orvosolnunk kell. Lassan nyúltam övéhez, és kikapcsoltam. Lepetten nézett le rám, nem szokott hozzá, hogy én kezdeményezek. Sliccét lehúzva, sokkal jobban hozzáfértem férfiasságához, csupán ki kellett volna bújtatnom alsójából, de úgy döntöttem, még kínzom kicsit, ha már eddig ez nőtt a fejem alatt, mikor ölében feküdtem. Lágy csókokkal hintettem be V-vonalát boxere fölött, amitől halkan szuszogni kezdett. Hajam szorította fejem bal oldalán, majd kicsit közelebb húzta ágyékához fejem egy harapás alkalmával.
Úgy döntöttem megkímélem a további bezártságtól, így alsóját kicsit lehúztam, majd kibújtattam férfiasságát. Szívesen combjára szorítottam volna, de még ruhában volt, így be kellett érnem fekete farmerjével. Jólesően felsóhajtott, majd ez nyögésbe fordult, mikor bekaptam a végét. Munkálataim megkezdődtek, Ő pedig élvezet-szülte hangokkal adta tudatomra, mennyire tetszik neki elfoglaltságom. Nem gyakran kényeztettem így, ahogy Ő sem engem, de ez most azon ritka alkalmak egyike volt, amikor bevállaltam. Zayn a szerelmem, nem undorodtam ettől egyáltalán, csupán valahogy megalázónak tartottam mindig is, ezzel pedig egyetértettünk, így ez gyakran kimaradt szexuális életünk fejezeteiből.
Nem kellett sokat ügyködnöm rajta, hamarosan meglett az eredménye munkálkodásomnak. Éreztem, már nem áll messze a végétől, ellenben mindkét kezével hajamba markolt, és elrántotta magától fejemet. Egy pillanatig meredező férfiasságával néztem farkasszemet, tekintetem végigfutattam a kidagadt, vérrel megtelt ereken, majd felpillantottam vágytól feketévé vált íriszeibe. A levegőt kapkodta, homlokán izzadtság gyöngyözött, ahogy mellkasáról is apró cseppeket nyelt el fekete pólójának mélyen kivágott nyaka.
Felhúzott állásba, nekem pedig eszembe jutott a könyvem, gondoltam, tehetnénk egy próbát. Huncut módon kacsintottam, rá, majd megragadtam kezét. Készségesen követett, így megkerültük a kanapét, és támlájának neki dőltem. Magam elé húztam, és megcsókoltam. Szája fölött izzadság gyöngyözött, ami bőrünk közé szorulva elmorzsolódott, apró borostája szúrta államat, bár még nem volt igazán férfias, szúrós, inkább lágy, hajlékony, mint a tinédzsereknek, akiknek éppen csak kiserkent, és még nem borotválták elégszer, hogy megerősödjenek a szőrszállak. Ezzel csak annyi a gond, hogy neki soha nem fognak, pedig már jó ideje borotválja.
Elszakadtunk egymástól, Ő pedig sebesen lekapta rólam a pólómat, míg én egy kacér mozdulattal haraptam meg alsó ajkát. Háttal fordultam neki, és érzékien toltam le magamról nadrágom, miközben fenekem ágyékának dörzsöltem. Kiléptem farmeromból, és a kanapén áthajolva a támláján nyugtattam könyökömet. Morgást hallottam mögülem, és ismertem már annyira, hogy tudjam, ez hangosabb is lenne, ha nem harapott volna szép metszésű, rózsaszín, csóktól duzzadt ajkaiba. A lábamnál landolt pólója, tehát Ő is levette, majd játékos ujjait éreztem meg hátamon. Végigtáncoltatta Őket gerincem vonalán, majd útját rögvest utána a hidegrázás járta be. Felsőtestemre hajolt, így meztelen mellkasa, hátamhoz tapadt. Végignyalt a nyakamon, amitől fejem oldalra döntöttem, majd mindkét vállamra nyomott egy-egy csókot. Nyelvét végigjáratta gerincemen lefelé, majd félúton megállt, és a homorításom közben keletkezett völgyben érzéki csókokat hintett minden egyes kidudorodó csigolyámra.  
Mielőtt elérte volna az alsóm szélét, lehúzta gyorsan, így az nem szabott neki gátat. Haladt tovább lefelé.
Eddigi jóleső szuszogásaim most nyögésbe fordultak, mikor olyat tett, amit eddig nem csináltunk. A nyelvét használta fel, hogy enyhítse majdani fájdalmamat, nem pedig ujját. Tudta, hogy nincs szükség nagy munkálatokra, mégis ezt elviseltem volna jó sokáig. Fenekem markolta közben, és biztos voltam benne, hogy meg fog majd látszódni minden egyes ujja és körme, de nem érdekelt. Fejem előre lógattam vállaim között, mind egy szunnyadó ló, és jólesően nyögtem tevékenységétől.
Végül abbahagyta, én pedig egy kicsit nagyobb terpeszbe álltam, amint elengedett. Tudtam, mi fog jönni. Oldalra sandítva láttam, amint Ő is levette magáról nadrágját és alsóját. Ismét lelógattam fejem, mikor már az óvszert görgette fel férfiasságára.
- Hmm...el sem tudod képzelni, milyen tökéletes a kilátás innen, hátulról. - kuncogott mögöttem mélyebb tónusú hangon.
Elégedetten elmosolyodtam, soha nem fogom megszokni bókjait. Megragadta csípőmet, majd belém vezette magát. Jólesően felnyögtem, de belőle is egy morgás tört elő. Könyököm néha lecsúszott a karfáról, ahogy mozdultam csípője lökésével együtt. Szuszogásunk és nyögéseink töltötték be az egész szobát, miközben egyre inkább haladtunk a teljes leizzadás és a gyönyör felé. A levegő forróbbnak tűnt, mint mikor olvastunk, de ez határozottan jobb program.
Mellkasomra simította kezét, és felhúzott állásba, így nagyot nyögve élveztem további mozgását. Ágyéka fenekemnek csapódott, amiből olyan hang született, melyet háton fekve - ahogy eddig megszoktuk - nem kaphatunk. Kezével mellkasomnál tartott, hogy ne dőljek előre, miközben oldalra fordítottam fejemet, így egy eléggé esetlen, mégis tökéletes csókban forrtunk össze. Hátamhoz forrón simult felsőteste, én pedig nyögve élveztem, hogy így egy teljesen más érzés születik, mint eddigi szeretkezéseinknél.
Nevét nyögtem szemérmetlenül hangosan, míg Ő fülembe morgott. Egyik kezemmel hátra kaptam, hogy hajába markoljak, amitől felkaromon kidagadt izmomat csókolta végig hevesen. Fejem mellkasára hajtottam, mikor éreztem, közel vagyok. Hátra kaptam mindkét kezemmel, és fenekébe markolva húztam teljesen magamhoz csípőjét, mikor rám tört a gyönyör. Azt hiszem ettől lépett be Ő is velem, amúgy még szüksége lett volna egy kis időre.
Pihegve buktam előre, és ismét a kanapé karfájára dőltem, miközben Zayn elsétált a kukáig. Kifulladva fordultam meg, és lecsúsztam a bútor tövébe, hátam támlájának vetettem. Fejem hátrahajtottam, miközben elégedett vigyor kúszott ajkaimra. Szemeim lehunyva tartottam, de akkor kinyitottam, mikor meghallottam Zayn meztelen talpának csattanását a parkettán. Leült mellém, és magához húzott derekamnál fogva.
- Honnan jött ez az ötlet? - kérdezte olyan hangon, melyet a kicsik használnak, mikor egy vidámparki nap után elégedetten bedőlnek a puha ágyba.
- A könyvemből. - nevettem el magam fáradtan.
- Akkor talán el kéne olvasnom azt is. - jegyezte meg, és felhúzta egyik lábát, amitől ismét kijött rosszfiús tartása.
- Nekem meg a tiedet. - rajzoltam körbe mellkasán elterülő tetoválását.
- Rendben, de a következő olvasódélutánunkkor a konyhapulton csináljuk. - nevette el magát, és államnál fogva maga felé fordította fejem szabad kezével.
- Nincs ellenemre. - mosolyogtam rá szeretetteljesen.
Szerelmes tekintettel hajoltam fel csókot lopni tőle, amit mint mindig, most is megkaptam. Igazság szerint alig vártam a következő "olvasókörünket". Eltökéltem magamban, hogy végigmegyünk a lakáson...Zayn-nek biztosan nincs ellenére.

13 megjegyzés:

  1. Aaaa *-------* 'Eltökéltem magamban, hogy végigmegyünk a lakáson...Zayn-nek biztosan nincs ellenére.' :3 :DD Imádom :DD Wow ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha imádom, amikor idézel! Örülök, hogy tetszett :D

      Törlés
  2. Huuu nagyon jó lett köszönöm szépen :) A sex tarthatott volna tovább de igyis jo :P B.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha másfél oldal volt így is. Remélem tényleg, nem okoztam csalódást :)

      Törlés
  3. Személy szerint a gyomrom görcsbe rándult ettől a sztoritól, imádom! Amikor a 'szopás' - sajnálatos, hogy íróként nem szeretem máshogy kifejezni eme nemes kielégítési módot :) - alatt, épp egy pilóta piskótatallérról ettem le a csokit. Azon kaptam magam, hogy a sztori végéig azt nyalogatom... :D Beteg egy ember vagyok.
    Amúgy szerintem nem megy rosszul a 18+, nekem tetszenek - perverzfej.
    Mellesleg én is utálom ezeket megírni. Egyszerűen eljutok a közepéig és elakadok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem beteg, csupán beleélted magad a sztoriba. Ha a barátod lett volna melletted, mit csináltál volna? :DDDD nagyon jót nevettem ezen, de örülök, hogy tetszett. Tudom, jobbra is meg tudnám írni, nem vagyok megelégedve vele, de ha neked tetszik, az más félsiker. :) És dettó így vagyok vele én is :D

      Törlés
  4. Wao. *-* Nagyon jó lett!! Én is elolvastam az Ethan és Carter t és én is csak ajánlani tudom!! A történet, pedig nagyon nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is imádom azt a könyvet :)

      Törlés
  5. Nem vagyok a szavak embere,de annyit leírhatok: én is olvastam azt a könyvet,és jobban leírtad,a kanapészexet,mint az író az ethan és carterben.:D ;) Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahahaha komolyan? Ez nagyon vicces, köszönöm :D

      Törlés
  6. Remélem lesz majd még ziam-es sztori :P ők a kedvenceim :))) Suzyy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, a kérések között biztosan, ugyanis még kettő van :)

      Törlés
  7. Ohh..Wow.erre nincsenek szavak.imádtam*w*

    VálaszTörlés

Music Note 4